Reviews

Reviews over de opleiding Aardwetenschappen aan Universiteit Utrecht

Wil jij Aardwetenschappen studeren in Utrecht? Onderstaand vind je reviews over de opleiding Aardwetenschappen aan de Universiteit Utrecht in Utrecht. Ook staan er gemiddelde ratings van studenten over de opleiding Aardwetenschappen en de Universiteit Utrecht in het algemeen.

Studenten over Aardwetenschappen

De reviews zijn geschreven door studenten die de opleiding Aardwetenschappen studeren of hebben gestudeerd. Kijk wat zij van deze Wo opleiding vinden zodat je deze informatie kunt gebruiken bij je studiekeuze.

Studeer je zelf de opleiding Aardwetenschappen aan Universiteit Utrecht? Review dan deze opleiding!

  • Onderwijsinstelling: Universiteit Utrecht
  • Type opleiding: Wo Bachelor
  • Plaats: Utrecht
  • Aantal reviews: 2

Review van anonieme reviewer over Aardwetenschappen aan Universiteit Utrecht

  • 28-02-14

Het onderzoeken van het natuurlijke systeem aarde.

Het onderzoeken van het natuurlijke systeem aarde.

Review van anonieme reviewer over Aardwetenschappen aan Universiteit Utrecht

  • 19-04-16

Bij deze studie gaat het veel over de verschillende processen die zich in en om de aarde afspelen. Zo leer je bijvoorbeeld hoe aardbevingen ontstaan e...

Bij deze studie gaat het veel over de verschillende processen die zich in en om de aarde afspelen. Zo leer je bijvoorbeeld hoe aardbevingen ontstaan en hoe de golfbewegingen zich verplaatsen door de aarde. Of hoe gletsjers zich ontwikkelen en welke factoren belangrijk zijn bij het meanderen van een rivier. Ook zijn b├Ętavakken zoals wiskunde en natuurkunde een belangrijk aandeel van deze studie.
© 2019 Intostudies
SMIT. Digitaal vakmanschap