Reviews

Reviews over de opleiding Bedrijfseconomie aan Hanzehogeschool Groningen

Wil jij Bedrijfseconomie studeren in Groningen? Onderstaand vind je reviews over de opleiding Bedrijfseconomie aan de Hanzehogeschool Groningen in Groningen. Ook staan er gemiddelde ratings van studenten over de opleiding Bedrijfseconomie en de Hanzehogeschool Groningen in het algemeen.

Studenten over Bedrijfseconomie

De reviews zijn geschreven door studenten die de opleiding Bedrijfseconomie studeren of hebben gestudeerd. Kijk wat zij van deze Hbo opleiding vinden zodat je deze informatie kunt gebruiken bij je studiekeuze.

Studeer je zelf de opleiding Bedrijfseconomie aan Hanzehogeschool Groningen? Review dan deze opleiding!

  • Onderwijsinstelling: Hanzehogeschool Groningen
  • Type opleiding: Hbo Bachelor
  • Plaats: Groningen
  • Aantal reviews: 4

Review van anonieme reviewer over Bedrijfseconomie aan Hanzehogeschool Groningen

  • 16-08-12

Je wordt opgeleid als een 'vogel met diverse pluimage'. Veelal heeft het betrekken op financieel-economische beslissingen/adviezen. Hier richt de ople...

Je wordt opgeleid als een 'vogel met diverse pluimage'. Veelal heeft het betrekken op financieel-economische beslissingen/adviezen. Hier richt de opleiding zich niet alleen op. Er wordt veel aandacht besteed aan het opstellen, controleren en beheersen van processen, informatiestromen, et cetera. In mijn optiek speelt de opleiding goed in de belangrijkste facetten voor een toekomstig financieel manager. Er wordt daarnaast ook aandacht besteed aan 'softskills' en HR-vakken - iets waar 'financials' in het algemeen niet in uitblinken. Mijn enige punt van kritiek is dat er een aantal vakken zijn, waarvan (in mijn optiek) geen directe relatie is met mogelijke praktijk scenario's. Meer aandacht voor (financiële) systemen zou gewenst zijn - aangezien je alles nieuw moet leren. Enige voorbereiding in hoe de principes van (financiële) systemen werken is handig.

Review van anonieme reviewer over Bedrijfseconomie aan Hanzehogeschool Groningen

  • 09-08-12

In mijn opleiding leer ik hoe een bedrijf zo optimaal mogelijk kan presteren. Officieel wordt je opgeleid tot controller wat inhoud dat je de schakel...

In mijn opleiding leer ik hoe een bedrijf zo optimaal mogelijk kan presteren. Officieel wordt je opgeleid tot controller wat inhoud dat je de schakel bent tussen de financiele afdeling en de directie. Daarnaast ben je ook het hoofdcontactpersoon voor de accountant en de bank.

Review van anonieme reviewer over Bedrijfseconomie aan Hanzehogeschool Groningen

  • 04-04-14

De opleiding leidt een student op tot bedrijfseconomie. Met de opleiding wordt een duidelijk beeld gegeven van het huidige financiële systeem. De vakk...

De opleiding leidt een student op tot bedrijfseconomie. Met de opleiding wordt een duidelijk beeld gegeven van het huidige financiële systeem. De vakken zijn breed georiënteerd van gedrag in organisatie tot het uitvoeren van een financiële administratie.

Review van anonieme reviewer over Bedrijfseconomie aan Hanzehogeschool Groningen

  • 10-12-12

Alle bedrijfsadministratie en bedrijfseconomische aspecten worden behandeld, eveneens enkele recht vakken. Alleen maar goeie leraren die alles goed ku...

Alle bedrijfsadministratie en bedrijfseconomische aspecten worden behandeld, eveneens enkele recht vakken. Alleen maar goeie leraren die alles goed kunnen uitleggen en beargumenteren.
© 2019 Intostudies
SMIT. Digitaal vakmanschap