Reviews

Reviews over de opleiding Bedrijfskunde MER aan Avans Hogeschool Den Bosch

Wil jij Bedrijfskunde MER studeren in Den Bosch? Onderstaand vind je reviews over de opleiding Bedrijfskunde MER aan de Avans Hogeschool Den Bosch in Den Bosch. Ook staan er gemiddelde ratings van studenten over de opleiding Bedrijfskunde MER en de Avans Hogeschool Den Bosch in het algemeen.

Studenten over Bedrijfskunde MER

De reviews zijn geschreven door studenten die de opleiding Bedrijfskunde MER studeren of hebben gestudeerd. Kijk wat zij van deze Hbo opleiding vinden zodat je deze informatie kunt gebruiken bij je studiekeuze.

Studeer je zelf de opleiding Bedrijfskunde MER aan Avans Hogeschool Den Bosch? Review dan deze opleiding!

  • Onderwijsinstelling: Avans Hogeschool Den Bosch
  • Type opleiding: Hbo Bachelor
  • Plaats: Den Bosch
  • Aantal reviews: 3

Review van anonieme reviewer over Bedrijfskunde MER aan Avans Hogeschool Den Bosch

  • 01-11-12

De opleiding Bedrijfskunde MER is een brede opleiding. Je vakkenpakket is breed en daardoor leer je vanuit verschillende perspectieven bepaalde situat...

De opleiding Bedrijfskunde MER is een brede opleiding. Je vakkenpakket is breed en daardoor leer je vanuit verschillende perspectieven bepaalde situaties bekijken. Je krijgt niet alleen de vakken 'management', 'economie' en 'recht', maar ook vakken als 'marketing', 'personeelsmanagement', 'communicatie' etc. Je zet je samen met anderen in voor een project. Dit project is gerelateerd aan het bedrijfsleven, waardoor je actuele situaties meemaakt en daarop een advies probeert te geven. Dit advies presenteer je ook aan het bedrijf. Daarnaast is dit de ultieme manier om te leren samenwerken, jezelf ontwikkelen op bepaalde aspecten en te kijken waar je goed in bent.

Review van anonieme reviewer over Bedrijfskunde MER aan Avans Hogeschool Den Bosch

  • 13-10-13

Bedrijfskunde MER (Management, Economie en Recht) leidt ons op tot allround-bedrijfskundige waarbij organisatorische kwaliteiten sterk van belang zijn...

Bedrijfskunde MER (Management, Economie en Recht) leidt ons op tot allround-bedrijfskundige waarbij organisatorische kwaliteiten sterk van belang zijn. Wij krijgen les over ieder facet in een organisatie, ieder onderwerp komt bij ons aan bod. Zo begonnen we met management in het algemeen, bedrijfseconomie, algemene economie en inleidend recht. Dit groeide al snel uit tot personeelsmanagement, arbeidseconomie en bijvoorbeeld vermogens- en verbintenissenrecht. Doordat er vele onderwerpen voorbij komen bouw je een brede kennis op en ben je van alle markten thuis.

Review van anonieme reviewer over Bedrijfskunde MER aan Avans Hogeschool Den Bosch

  • 31-10-13

Het is een hele brede opleiding die veel verschillende richtingen bied. Ook erna op de arbeidsmarkt. Erg interessant, ondanks het brede aanbod toch in...

Het is een hele brede opleiding die veel verschillende richtingen bied. Ook erna op de arbeidsmarkt. Erg interessant, ondanks het brede aanbod toch inhoudelijk goede vakken.
© 2019 Intostudies
SMIT. Digitaal vakmanschap