Reviews

Reviews over de opleiding Bedrijfskunde MER aan Fontys Hogeschool

Wil jij Bedrijfskunde MER studeren in Eindhoven? Onderstaand vind je reviews over de opleiding Bedrijfskunde MER aan de Fontys Hogeschool in Eindhoven. Ook staan er gemiddelde ratings van studenten over de opleiding Bedrijfskunde MER en de Fontys Hogeschool in het algemeen.

Studenten over Bedrijfskunde MER

De reviews zijn geschreven door studenten die de opleiding Bedrijfskunde MER studeren of hebben gestudeerd. Kijk wat zij van deze Hbo opleiding vinden zodat je deze informatie kunt gebruiken bij je studiekeuze.

Studeer je zelf de opleiding Bedrijfskunde MER aan Fontys Hogeschool? Review dan deze opleiding!

  • Onderwijsinstelling: Fontys Hogeschool
  • Type opleiding: Hbo Bachelor
  • Plaats: Eindhoven
  • Aantal reviews: 2

Review van anonieme reviewer over Bedrijfskunde MER aan Fontys Hogeschool

  • 21-05-13

De opleiding gaat over Management, economie en recht. Met een specifieke kijk op bepaalde onderwerpen zoals bedrijfsprocessen.

De opleiding gaat over Management, economie en recht. Met een specifieke kijk op bepaalde onderwerpen zoals bedrijfsprocessen.

Review van anonieme reviewer over Bedrijfskunde MER aan Fontys Hogeschool

  • 20-06-12

De opleiding Bedrijfskunde MER is een hele brede opleiding. In het eerste jaar krijg je vanuit allerlei facetten les (economische vakken en juridische...

De opleiding Bedrijfskunde MER is een hele brede opleiding. In het eerste jaar krijg je vanuit allerlei facetten les (economische vakken en juridische vakken), daarna ga je naar de Hoofdfase. In de hoofdfase doorloop je 3 'velden', dit zijn de velden waar je als bedrijfskundige in terecht kunt komen, namelijk; Bedrijfsleven, maatschappelijke organisaties en de overheid. Tijdens het veld overheid loop je ook stage bij een gemeente (2 dagen in de week). Gedurende de velden (duren ieder een half jaar) leer je veel verschillende dingen (dit varieert van bedrijfseconomie tot sociologie tot verschillende rechtvakken). Daarna ga je een minor volgen (kan tevens in het buitenland) en in het afstudeerjaar heb je de keuze om dit in het Engels te doen. In het laatste half jaar ga je op afstudeerstage.
© 2019 Intostudies
SMIT. Digitaal vakmanschap