Reviews

Reviews over de opleiding Bedrijfskunde MER aan Hogeschool Inholland

Wil jij Bedrijfskunde MER studeren in Diemen? Onderstaand vind je reviews over de opleiding Bedrijfskunde MER aan de Hogeschool Inholland in Diemen. Ook staan er gemiddelde ratings van studenten over de opleiding Bedrijfskunde MER en de Hogeschool Inholland in het algemeen.

Studenten over Bedrijfskunde MER

De reviews zijn geschreven door studenten die de opleiding Bedrijfskunde MER studeren of hebben gestudeerd. Kijk wat zij van deze Hbo opleiding vinden zodat je deze informatie kunt gebruiken bij je studiekeuze.

Studeer je zelf de opleiding Bedrijfskunde MER aan Hogeschool Inholland? Review dan deze opleiding!

  • Onderwijsinstelling: Hogeschool Inholland
  • Type opleiding: Hbo Bachelor
  • Plaats: Diemen
  • Aantal reviews: 1

Review van Tu?b Çekgit over Bedrijfskunde MER aan Hogeschool Inholland

  • 04-01-13

Bedrijfskunde MER is bekend met zijn brede vakkenpakket die je krijgt tijdens de gehele studie. Elke periode/blok volg je een vak op het gebied van Management, Economie en Recht. (Afhankelijk van de h...

(Verwacht) Jaar van afstuderen:

2014

Waar gaat je opleiding over?

Bedrijfskunde MER is bekend met zijn brede vakkenpakket die je krijgt tijdens de gehele studie. Elke periode/blok volg je een vak op het gebied van Management, Economie en Recht. (Afhankelijk van de hogeschool), krijg je trainingen om je te ontwikkelen in commucatieve vlakken. Door aan diverse projecten te werken leer je goed samenwerken, adviezen geven en de stoffen toepassen (MER-vlakken). Je leert de belangrijkste componenten kennen en is niet zo breed zoals het gezegd wordt. Je leert op welke vlakken je interesses liggen (bv. HRM, bedrijfseconomisch of juridisch).

Komt je opleiding overeen met de verwachtingen die je ervan had? Waarom wel of niet?

Ik had al verwacht dat het een brede opleiding zou zijn, maar wist niet met wat ik te maken zou hebben. Het komt grotendeels overheen met mijn verwachtingen, want ik sta open voor de mogelijkheden dat mijn opleiding te bieden heeft (leren van verschillende vakken, ontwikkelen, trainingen).

Hoeveel contacturen heb je gemiddeld per week bij jouw opleiding?

15 uren

Hoeveel tijd besteed je gemiddeld per week aan jouw opleiding?

25 uren

Wat is je mening over de locatie van je school?

Goed

Wat is je mening over de faciliteiten van je school?

Goed

Wat is je mening over de organisatie van je school?

Goed

Toelichting

De locatie van de hogeschool is wel net iets buiten Amsterdam, maar qua bereikbaarheid is het goed met de auto en openbaar vervoer. Het gebouw is klein/middelgroot en knus, soms is het te druk waardoor er geen ruimte (meer) is om te kunnen studeren/werken aan projecten (tekort aan vrije computers en zitruimtes). Er zijn geen voorzieningen (winkels bv..) in de buurt. Ik ben wel blij dat er een dönerzaakje is (buiten het gebouw).

Wat is je mening over de sfeer van je school?

Uitstekend

Wat is je mening over de colleges van je school?

Uitstekend

Wat is je mening over de docenten van je school?

Uitstekend

Wat is je mening over de ondersteunende organen van je school?

Goed

Wat is je mening over het niveau van je opleiding?

Gemiddeld

Wat is je mening over de aansluiting van je opleiding?

Geen mening

Toelichting

De ondersteunende organen kunnen beter van dienst zijn. Studentendecaan kunnen je goed ondersteunen tijdens de opleiding. De opleiding is niet te zwaar, je moet er wel hard voor werken.

Welke kwaliteiten moeten aankomende studenten hebben om deze opleiding succesvol af te ronden?

Analytisch, Gedisciplineerd, Gemotiveerd, Samenwerkend, Zelfstandig

Waarom moeten aankomende studenten juist over deze kwaliteiten beschikken?

Vele kwaliteiten leer je eigenlijk al ontwikkelen tijdens je studie. Motivatie (enthousiasme) is zeker nodig om te kunnen samenwerken en om ook zelfstandig te kunnen werken, samen met discipline kan je je uiterste doen om alle onderdelen van de opleiding te kunnen halen (deadlines ook).

Wat zijn volgens jou de positieve en negatieve punten van jouw hogeschool en/of opleiding?

De hogeschool is niet te groot, waardoor je veel medestudenten makkelijker (leert) kennen. Er ontstaat als het ware een soort sociale netwerk van binnenuit de hogeschool (positief). Over het algemeen vind ik het een leuke hogeschool/opleiding. Ik heb geen negatieve punten.
© 2019 Intostudies
SMIT. Digitaal vakmanschap