Reviews

Reviews over de opleiding Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek aan Hogeschool Utrecht

Wil jij Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek studeren in Utrecht? Onderstaand vind je reviews over de opleiding Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek aan de Hogeschool Utrecht in Utrecht. Ook staan er gemiddelde ratings van studenten over de opleiding Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek en de Hogeschool Utrecht in het algemeen.

Studenten over Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek

De reviews zijn geschreven door studenten die de opleiding Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek studeren of hebben gestudeerd. Kijk wat zij van deze Hbo opleiding vinden zodat je deze informatie kunt gebruiken bij je studiekeuze.

Studeer je zelf de opleiding Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek aan Hogeschool Utrecht? Review dan deze opleiding!

  • Onderwijsinstelling: Hogeschool Utrecht
  • Type opleiding: Hbo Bachelor
  • Plaats: Utrecht
  • Aantal reviews: 3

Review van Jaap van Meeteren over Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek aan Hogeschool Utrecht

  • 21-07-12

Life sciences is alles wat met gezondheid en onderzoek te maken heeft. je leert o.a. DNA veranderen, bacteries kweken en alles over proefdieren.

Review van Mark (20) uit Utrecht over Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek aan Hogeschool Utrecht

  • 13-04-15

Dit is een opleiding met heel veel praktijk waardoor je gelijk een idee krijgt van je toekomstige beroep. Verder is de opleiding volledig in het Nederlands op een paar studieboeken na. Ook is er voor...

Review van BJP over Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek aan Hogeschool Utrecht

  • 08-01-18

Opleiding is prima te doen het gaat vooral over die medische biologie achter alles en het streeft naar een uiteindelijk leuk vakgebied. Het kansloze is alleen dat het een ongeregeld stelletje is. Meer...

© 2019 Intostudies
SMIT. Digitaal vakmanschap