Reviews

Reviews over de opleiding Bouwkunde aan Hanzehogeschool Groningen

Wil jij Bouwkunde studeren in Groningen? Onderstaand vind je reviews over de opleiding Bouwkunde aan de Hanzehogeschool Groningen in Groningen. Ook staan er gemiddelde ratings van studenten over de opleiding Bouwkunde en de Hanzehogeschool Groningen in het algemeen.

Studenten over Bouwkunde

De reviews zijn geschreven door studenten die de opleiding Bouwkunde studeren of hebben gestudeerd. Kijk wat zij van deze Hbo opleiding vinden zodat je deze informatie kunt gebruiken bij je studiekeuze.

Studeer je zelf de opleiding Bouwkunde aan Hanzehogeschool Groningen? Review dan deze opleiding!

  • Onderwijsinstelling: Hanzehogeschool Groningen
  • Type opleiding: Hbo Bachelor
  • Plaats: Groningen
  • Aantal reviews: 2

Review van anonieme reviewer over Bouwkunde aan Hanzehogeschool Groningen

  • 28-10-13

De opleiding lijkt sterk in elkaar te zitten. Toch heb ik gemerkt dat als je door persoonlijke omstandigheden een half jaar vertraging oploopt je comp...

De opleiding lijkt sterk in elkaar te zitten. Toch heb ik gemerkt dat als je door persoonlijke omstandigheden een half jaar vertraging oploopt je compleet aan je lot wordt over gelaten. Je moet overal zelf achter aan & achter je cijfers aan. Het is onduidelijk welke leraar wat doet en hoe je het moet inrichten. Er is weinig persoonlijke interesse vanuit je SLB-er. Kortom je bent een hoop energie kwijt aan dingen die eigenlijk niet zouden hoeven! Verder is de kwaliteit en de welwillendheid van de leraren erg verschillend. Dit zorgt er voor dat er een ongelijke beoordeling soms plaats vind. Tevens zijn veel leraren naast de lesmomenten en coachmomenten weinig aanwezig terwijl er tijdens de coach momenten niet genoeg tijd is om alle studenten van zinnig advies en begeleiding te voorzien. Dit omdat de meeste leraren te veel andere dingen naast hun baan hebben als verplichte studie of een partime bedrijf. Wel doet moet steeds weer onderzoek naar hoe de studenten het vinden en wat er beter kan. Men probeert dus ook wel te veranderen maar daardoor wordt het soms nog meer een rotzooi en weet niemand meer wat waar hoort en wie waar voor zorgt.

Review van anonieme reviewer over Bouwkunde aan Hanzehogeschool Groningen

  • 11-12-12

Je leert stapsgewijs het bouwproces kennen. het eerste project is het ontdekken van je eigen woning waarna je in de verdere jaren steeds dieper in he...

Je leert stapsgewijs het bouwproces kennen. het eerste project is het ontdekken van je eigen woning waarna je in de verdere jaren steeds dieper in het bouwproces en de verschillende bouw methodieken wordt gebracht. Dankzij stages kun je de theorie aan de praktijk koppelen wat er voor zorgt dat je een nog reƫler beeld krijgt wat er in de bouwwereld nu echt van je verwacht wordt. Tijdens het afstuderen laat je vervolgens zien wat je in de afgelopen studiejaren hebt geleerd door het in een zelfstandig fictief project of zelfs realistisch project bij een bedrijf toe te passen.
© 2019 Intostudies
SMIT. Digitaal vakmanschap