Reviews

Reviews over de opleiding Chemie aan Hanzehogeschool Groningen

Wil jij Chemie studeren in Groningen? Onderstaand vind je reviews over de opleiding Chemie aan de Hanzehogeschool Groningen in Groningen. Ook staan er gemiddelde ratings van studenten over de opleiding Chemie en de Hanzehogeschool Groningen in het algemeen.

Studenten over Chemie

De reviews zijn geschreven door studenten die de opleiding Chemie studeren of hebben gestudeerd. Kijk wat zij van deze Hbo opleiding vinden zodat je deze informatie kunt gebruiken bij je studiekeuze.

Studeer je zelf de opleiding Chemie aan Hanzehogeschool Groningen? Review dan deze opleiding!

  • Onderwijsinstelling: Hanzehogeschool Groningen
  • Type opleiding: Hbo Bachelor
  • Plaats: Groningen
  • Aantal reviews: 1

Review van anonieme reviewer over Chemie aan Hanzehogeschool Groningen

  • 29-10-14

De opleiding chemie bereid je voor op het beroep laborant, alhoewel er ook beroepen buiten het laboratorium mogelijk zijn. Je leert analyses uit te vo...

De opleiding chemie bereid je voor op het beroep laborant, alhoewel er ook beroepen buiten het laboratorium mogelijk zijn. Je leert analyses uit te voeren met verschillende technieken (Chromatografie, elektrochemisch, massaspectrometrisch) en je leert hoe je bepaalde stoffen kunt synthetiseren (organische Chemie). Daarnaast krijg je ondersteunende vakken zoals statistiek, veiligheid, biochemie en thermodynamica. Tijdens je studie breng je veel tijd door op het laboratorium, om de vaardigheden waar het om gaat te oefenen.
© 2019 Intostudies
SMIT. Digitaal vakmanschap