Reviews

Reviews over de opleiding Creatieve Therapie aan Hogeschool Utrecht

Wil jij Creatieve Therapie studeren in Amersfoort? Onderstaand vind je reviews over de opleiding Creatieve Therapie aan de Hogeschool Utrecht in Amersfoort. Ook staan er gemiddelde ratings van studenten over de opleiding Creatieve Therapie en de Hogeschool Utrecht in het algemeen.

Studenten over Creatieve Therapie

De reviews zijn geschreven door studenten die de opleiding Creatieve Therapie studeren of hebben gestudeerd. Kijk wat zij van deze Hbo opleiding vinden zodat je deze informatie kunt gebruiken bij je studiekeuze.

Studeer je zelf de opleiding Creatieve Therapie aan Hogeschool Utrecht? Review dan deze opleiding!

  • Onderwijsinstelling: Hogeschool Utrecht
  • Type opleiding: Hbo Bachelor
  • Plaats: Amersfoort
  • Aantal reviews: 3

Review van anonieme reviewer over Creatieve Therapie aan Hogeschool Utrecht

  • 31-03-14

Op de opleiding leer hoe je mensen met verschillende problematieken kunt behandelen door middel van creatieve middelen, zoals beeldende kunst, muziek...

Op de opleiding leer hoe je mensen met verschillende problematieken kunt behandelen door middel van creatieve middelen, zoals beeldende kunst, muziek en drama. Denk aan tekenen met kinderen die hun gevoelens moeilijk kunnen uiten. Je leert jezelf kennen in de opleiding en passend therapie aan hulpbehoevenden te kunnen geven.

Review van anonieme reviewer over Creatieve Therapie aan Hogeschool Utrecht

  • 20-01-13

De opleiding is een mix tussen sociaal werk en creativiteit. Hierbij ligt de nadruk wel op het sociale stuk. De creativiteit dient als medium om mense...

De opleiding is een mix tussen sociaal werk en creativiteit. Hierbij ligt de nadruk wel op het sociale stuk. De creativiteit dient als medium om mensen binnen het sociale werk verder te helpen. Je houd je bezig met psychologie, creativiteit, ontwikkelingspsychologie, en sociaal werk. Hierbij komen alle doelgroepen voorbij, van kinderen tot ouderen en van mensen met een verstandelijke beperking tot kort durende psychiatrie behandelingen. Je leert hoe je als therapeut een veilige basis creƫert om de therapie in op te zetten, je leert hulpvragen te formuleren, doelen te stellen en deze doelen om te zetten in een behandelvorm. Binnen de opleiding word er met alle creatieve materialen gewerkt. Je loopt al vanaf je eerste jaar stage waarin je veel ervaring op doet. Je leert de praktijk te analyseren vanuit de theorie en je beeldende vaardigheden te vergroten.

Review van anonieme reviewer over Creatieve Therapie aan Hogeschool Utrecht

  • 07-04-15

combinatie van kunsten en psychologie

combinatie van kunsten en psychologie
© 2019 Intostudies
SMIT. Digitaal vakmanschap