Reviews

Reviews over de opleiding Culturele en Maatschappelijke Vorming aan Avans Hogeschool Den Bosch

Wil jij Culturele en Maatschappelijke Vorming studeren in Den Bosch? Onderstaand vind je reviews over de opleiding Culturele en Maatschappelijke Vorming aan de Avans Hogeschool Den Bosch in Den Bosch. Ook staan er gemiddelde ratings van studenten over de opleiding Culturele en Maatschappelijke Vorming en de Avans Hogeschool Den Bosch in het algemeen.

Studenten over Culturele en Maatschappelijke Vorming

De reviews zijn geschreven door studenten die de opleiding Culturele en Maatschappelijke Vorming studeren of hebben gestudeerd. Kijk wat zij van deze Hbo opleiding vinden zodat je deze informatie kunt gebruiken bij je studiekeuze.

Studeer je zelf de opleiding Culturele en Maatschappelijke Vorming aan Avans Hogeschool Den Bosch? Review dan deze opleiding!

  • Onderwijsinstelling: Avans Hogeschool Den Bosch
  • Type opleiding: Hbo Bachelor
  • Plaats: Den Bosch
  • Aantal reviews: 2

Review van Laura Peters over Culturele en Maatschappelijke Vorming aan Avans Hogeschool Den Bosch

  • 01-11-12

Het is een studie waar je jezelf actief moet inzetten om mensen te kunnen helpen. Je leert assertief te zijn en jezelf op de voorgrond te zetten als hulpverlener.

Review van Steffie van den Tillart (22) uit Eindhoven, Noord-Brabant over Culturele en Maatschappelijke Vorming aan Avans Hogeschool Den Bosch

  • 09-10-13

Over het aanleren van vaardigheden die in de praktijk aan de orde komen en het leren van competenties gericht op het CMV werkgebied.

© 2019 Intostudies
SMIT. Digitaal vakmanschap