Reviews

Reviews over de opleiding Docent Beeldende Kunst en Vormgeving aan Hanzehogeschool Groningen

Wil jij Docent Beeldende Kunst en Vormgeving studeren in Groningen? Onderstaand vind je reviews over de opleiding Docent Beeldende Kunst en Vormgeving aan de Hanzehogeschool Groningen in Groningen. Ook staan er gemiddelde ratings van studenten over de opleiding Docent Beeldende Kunst en Vormgeving en de Hanzehogeschool Groningen in het algemeen.

Studenten over Docent Beeldende Kunst en Vormgeving

De reviews zijn geschreven door studenten die de opleiding Docent Beeldende Kunst en Vormgeving studeren of hebben gestudeerd. Kijk wat zij van deze Hbo opleiding vinden zodat je deze informatie kunt gebruiken bij je studiekeuze.

Studeer je zelf de opleiding Docent Beeldende Kunst en Vormgeving aan Hanzehogeschool Groningen? Review dan deze opleiding!

  • Onderwijsinstelling: Hanzehogeschool Groningen
  • Type opleiding: Hbo Bachelor
  • Plaats: Groningen
  • Aantal reviews: 1

Review van anonieme reviewer over Docent Beeldende Kunst en Vormgeving aan Hanzehogeschool Groningen

  • 23-04-15

De opleiding gaat over het docentschap voornamelijk op de middelbare-school. Daarnaast leer je in werkplaatsen met allerlei verschillende soorten mate...

De opleiding gaat over het docentschap voornamelijk op de middelbare-school. Daarnaast leer je in werkplaatsen met allerlei verschillende soorten materiaal, technieken, gereedschap en apparatuur om te gaan voor een brede basis kennis. Op de kunst academie is het niveau dat er van je geëist wordt as docent vrij hoog. Je hebt ieder jaar een stage en allemaal theorie vakken die je moet halen voor de stage van het volgende jaar. Ook wordt je opgeleid als zelfstandig kunstenaar en wordt je geacht zelf een en ander te kunnen in de kunst vakken. Je moet jezelf gedurende de opleiding ontwikkelen op zowel 2 dimensionaal, 3 dimensionaal en media gebied. Vanaf jaar drie komt hierin na een brede oriëntatie een splitsing waarbij je voor autonoom (zelfstandig vrij werk makend) of vormgeving (werk maken in opdracht) kiest. Het is een zware opleiding met vrij veel contact uren en strenge regels omtrent de aanwezigheidsnorm, maar er hangt een fantastische sfeer waarin iedereen elkaar helpt op onze eigen verdieping.
© 2019 Intostudies
SMIT. Digitaal vakmanschap