Reviews

Reviews over de opleiding Docent Beeldende Kunst en Vormgeving aan Hanzehogeschool Groningen

Wil jij Docent Beeldende Kunst en Vormgeving studeren in Groningen? Onderstaand vind je reviews over de opleiding Docent Beeldende Kunst en Vormgeving aan de Hanzehogeschool Groningen in Groningen. Ook staan er gemiddelde ratings van studenten over de opleiding Docent Beeldende Kunst en Vormgeving en de Hanzehogeschool Groningen in het algemeen.

Studenten over Docent Beeldende Kunst en Vormgeving

De reviews zijn geschreven door studenten die de opleiding Docent Beeldende Kunst en Vormgeving studeren of hebben gestudeerd. Kijk wat zij van deze Hbo opleiding vinden zodat je deze informatie kunt gebruiken bij je studiekeuze.

Studeer je zelf de opleiding Docent Beeldende Kunst en Vormgeving aan Hanzehogeschool Groningen? Review dan deze opleiding!

  • Onderwijsinstelling: Hanzehogeschool Groningen
  • Type opleiding: Hbo Bachelor
  • Plaats: Groningen
  • Aantal reviews: 2

Review van Iris Zaagman over Docent Beeldende Kunst en Vormgeving aan Hanzehogeschool Groningen

  • 11-12-12

We leren eigenlijk twee vakken. We worden opgeleid als kunstenaar, maar ook als docent voor de middelbare school voor de vakken CKV, tekenen, handvaardigheid. Ook kunnen we gaan lesgeven op het HBO of...

Review van Guyonne (20) uit Groningen over Docent Beeldende Kunst en Vormgeving aan Hanzehogeschool Groningen

  • 23-04-15

De opleiding gaat over het docentschap voornamelijk op de middelbare-school. Daarnaast leer je in werkplaatsen met allerlei verschillende soorten materiaal, technieken, gereedschap en apparatuur om te...

© 2019 Intostudies
SMIT. Digitaal vakmanschap