Reviews

Reviews over de opleiding Docent Dans aan Codarts Rotterdam

Wil jij Docent Dans studeren in Rotterdam? Onderstaand vind je reviews over de opleiding Docent Dans aan de Codarts Rotterdam in Rotterdam. Ook staan er gemiddelde ratings van studenten over de opleiding Docent Dans en de Codarts Rotterdam in het algemeen.

Studenten over Docent Dans

De reviews zijn geschreven door studenten die de opleiding Docent Dans studeren of hebben gestudeerd. Kijk wat zij van deze Hbo opleiding vinden zodat je deze informatie kunt gebruiken bij je studiekeuze.

Studeer je zelf de opleiding Docent Dans aan Codarts Rotterdam? Review dan deze opleiding!

  • Onderwijsinstelling: Codarts Rotterdam
  • Type opleiding: Hbo Bachelor
  • Plaats: Rotterdam
  • Aantal reviews: 2

Review van anonieme reviewer over Docent Dans aan Codarts Rotterdam

  • 29-04-13

De docent dans opleiding van Codarts bereid je in vier jaar voor op het boeiende beroep van dansdocent! De vijf pijlers van de opleiding: danser, doce...

De docent dans opleiding van Codarts bereid je in vier jaar voor op het boeiende beroep van dansdocent! De vijf pijlers van de opleiding: danser, docent, choreograaf, onderzoeker en ondernemer komen uitgebreid aan bod. Na je studie ben je een breed opgeleide dansdocent die binnen alle settings van het hedendaagse danswerkveld aan de slag kan!

Review van anonieme reviewer over Docent Dans aan Codarts Rotterdam

  • 10-11-13

De opleiding aan Codarts leidt op tot een zeer brede dansdocent, danser en dansmaker. Je leert veel in de praktijk maar ook aan theorie wordt veel aan...

De opleiding aan Codarts leidt op tot een zeer brede dansdocent, danser en dansmaker. Je leert veel in de praktijk maar ook aan theorie wordt veel aandacht besteed. Het is een zware opleiding die op mentaal en fysiek vlak een grote uitdaging is. Het is dus niet alleen maar een beetje dansen bij ons op school. Dans is kunst maar ook zeker topsport.
© 2019 Intostudies
SMIT. Digitaal vakmanschap