Reviews

Reviews over de opleiding Docent Theater aan NHL Hogeschool

Wil jij Docent Theater studeren in Leeuwarden? Onderstaand vind je reviews over de opleiding Docent Theater aan de NHL Hogeschool in Leeuwarden. Ook staan er gemiddelde ratings van studenten over de opleiding Docent Theater en de NHL Hogeschool in het algemeen.

Studenten over Docent Theater

De reviews zijn geschreven door studenten die de opleiding Docent Theater studeren of hebben gestudeerd. Kijk wat zij van deze Hbo opleiding vinden zodat je deze informatie kunt gebruiken bij je studiekeuze.

Studeer je zelf de opleiding Docent Theater aan NHL Hogeschool? Review dan deze opleiding!

  • Onderwijsinstelling: NHL Hogeschool
  • Type opleiding: Hbo Bachelor
  • Plaats: Leeuwarden
  • Aantal reviews: 1

Review van Eline (19) uit Westergeest over Docent Theater aan NHL Hogeschool

  • 26-09-13

In de projecten ga je aan de slag met vaardigheden die je hebt geleerd. Dit gebeurt op een vrije manier. Je krijgt bijvoorbeeld in het eerste jaar elke week een opdracht, en die moet je dan presentere...

(Verwacht) Jaar van afstuderen

2016

Het keuzevak waar ik een review over wil geven is:

De projecten

Waar gaat dit keuzevak over?

In de projecten ga je aan de slag met vaardigheden die je hebt geleerd. Dit gebeurt op een vrije manier. Je krijgt bijvoorbeeld in het eerste jaar elke week een opdracht, en die moet je dan presenteren. In het tweede jaar kies je echt voor een project, je maakt een sinterklaasvoorstelling of iets anders.

Komt dit keuzevak overeen met de verwachtingen die je ervan had? Waarom wel of niet?

De projecten zijn heel erg fijn, het is echt even wat anders dan school en je bent echt bezig met allerlei verschillende vaardigheden. Ook kun je dingen toepassen die je hebt geleerd in de lessen. Daarnaast speel je gewoon heel veel in het eerste jaar door de projecten, zodat je lekker los wordt en enorme vrijheid hebt.

Wat vind je van de colleges?

Goed

Wat vind je van de docenten?

Uitstekend

Hoe sluit dit keuzevak aan op je opleiding?

Goed

Wat is het niveau van dit keuzevak?

Gemiddeld

Toelichting

De docenten zijn allemaal stuk voor stuk uniek. En hebben ook allemaal hun eigen kwaliteiten, ze zijn bereid je te helpen wanneer je maar wilt.

Welke kwaliteiten moeten aankomende studenten hebben om dit keuzevak succesvol af te ronden?

Creatief, Kunnen presenteren, Gemotiveerd, Samenwerkend, Zelfstandig

Waarom moeten aankomende studenten juist over deze kwaliteiten beschikken?

Je moet kunnen samenwerken. Natuurlijk sta je later alleen in het vak, maar het is belangrijk dat je met iedereen kunt samenwerken. Ook wordt je veel vrij gelaten op de opleiding, wat je dus dwingt om veel zelfstandig te werken. Je neemt dus echt de verantwoordelijkheid.

Wat zijn volgens jou de positieve en negatieve punten van dit keuzevak?

De negatieve punten zijn misschien dat de opleiding/de projecten af en toe te vrij en te zelfstandig zijn. Je hebt dan bijvoorbeeld de hele dag om aan je project te werken, maar je hebt maar een paar uur je docent. De rest moet je dus zelf effectief gebruiken, dit is soms lastig.

Overige opmerkingen/toevoegingen?

Opmerkingen zijn, dat we nu net een nieuw curriculum hebben op onze opleiding. Dit betekent dat het nog echt even uitzoeken is hoe het allemaal gaat. Je hebt minder contacturen met docenten, en bent meer zelf bezig. Aan de ene kant dus fijn, maar kan ook negatief zijn.
© 2019 Intostudies
SMIT. Digitaal vakmanschap