Reviews

Reviews over de opleiding Elektrotechniek aan Avans Hogeschool Den Bosch

Wil jij Elektrotechniek studeren in Den Bosch? Onderstaand vind je reviews over de opleiding Elektrotechniek aan de Avans Hogeschool Den Bosch in Den Bosch. Ook staan er gemiddelde ratings van studenten over de opleiding Elektrotechniek en de Avans Hogeschool Den Bosch in het algemeen.

Studenten over Elektrotechniek

De reviews zijn geschreven door studenten die de opleiding Elektrotechniek studeren of hebben gestudeerd. Kijk wat zij van deze Hbo opleiding vinden zodat je deze informatie kunt gebruiken bij je studiekeuze.

Studeer je zelf de opleiding Elektrotechniek aan Avans Hogeschool Den Bosch? Review dan deze opleiding!

  • Onderwijsinstelling: Avans Hogeschool Den Bosch
  • Type opleiding: Hbo Bachelor
  • Plaats: Den Bosch
  • Aantal reviews: 1

Review van anonieme reviewer over Elektrotechniek aan Avans Hogeschool Den Bosch

  • 12-12-14

De opleiding is een opleiding voor mensen die volop in de techniek willen duiken. Hierin volg je vakken als Electronica, Industriƫle automatisering, P...

De opleiding is een opleiding voor mensen die volop in de techniek willen duiken. Hierin volg je vakken als Electronica, Industriƫle automatisering, Programmeren, wiskunde enz. Deze opleiding is volledig gericht op de toekomst, alles wordt geautomatiseerd met computers. In de opleiding leer je niet alleen omgaan met computers maar ook het verzinnen van nieuwe innovaties op het gebied van Elektrotechniek.
© 2019 Intostudies
SMIT. Digitaal vakmanschap