Reviews

Reviews over de opleiding European Law School aan Radboud Universiteit Nijmegen

Wil jij European Law School studeren in Nijmegen? Onderstaand vind je reviews over de opleiding European Law School aan de Radboud Universiteit Nijmegen in Nijmegen. Ook staan er gemiddelde ratings van studenten over de opleiding European Law School en de Radboud Universiteit Nijmegen in het algemeen.

Studenten over European Law School

De reviews zijn geschreven door studenten die de opleiding European Law School studeren of hebben gestudeerd. Kijk wat zij van deze Wo opleiding vinden zodat je deze informatie kunt gebruiken bij je studiekeuze.

Studeer je zelf de opleiding European Law School aan Radboud Universiteit Nijmegen? Review dan deze opleiding!

  • Onderwijsinstelling: Radboud Universiteit Nijmegen
  • Type opleiding: Wo Bachelor
  • Plaats: Nijmegen
  • Aantal reviews: 3

Review van Aygul Saygili over European Law School aan Radboud Universiteit Nijmegen

  • 21-09-12

Internationaal en europees rechten studie biedt een bredere keuzemogelijkheid in je beroepskeuze later. Grote hoeveelheid vakken komen overeen met Nederlandsrecht, daarbij krijg je nog natuurlijk verd...

Review van Sjoerd Schwillens over European Law School aan Radboud Universiteit Nijmegen

  • 01-10-12

Mijn opleiding is ongeveer hetzelfde als de 'gewone' bachelor Nederlands Recht. In het eerste jaar krijgt dan ook iedereen dezelfde vakken. In het tweede jaar moet je een keuze maken tussen Nederlands...

Review van Maartje (21) uit Nijmegen over European Law School aan Radboud Universiteit Nijmegen

  • 05-11-14

Over hoe het Europees recht werkt (hoe het effect heeft op ons nationale rechtsstelsel) en hoe het werkt in het internationale rechtssysteem met in het verlengde het internationale recht.

© 2019 Intostudies
SMIT. Digitaal vakmanschap