Reviews

Reviews over de opleiding Financial Services Management aan Hanzehogeschool Groningen

Wil jij Financial Services Management studeren in Groningen? Onderstaand vind je reviews over de opleiding Financial Services Management aan de Hanzehogeschool Groningen in Groningen. Ook staan er gemiddelde ratings van studenten over de opleiding Financial Services Management en de Hanzehogeschool Groningen in het algemeen.

Studenten over Financial Services Management

De reviews zijn geschreven door studenten die de opleiding Financial Services Management studeren of hebben gestudeerd. Kijk wat zij van deze Hbo opleiding vinden zodat je deze informatie kunt gebruiken bij je studiekeuze.

Studeer je zelf de opleiding Financial Services Management aan Hanzehogeschool Groningen? Review dan deze opleiding!

  • Onderwijsinstelling: Hanzehogeschool Groningen
  • Type opleiding: Hbo Bachelor
  • Plaats: Groningen
  • Aantal reviews: 1

Review van anonieme reviewer over Financial Services Management aan Hanzehogeschool Groningen

  • 03-04-14

Mijn opleiding heeft veel te maken met economie. De eerste 1,5 jaar is er een gemeenschappelijk programma met fiscaal recht en bedrijfseconomie. In de...

Mijn opleiding heeft veel te maken met economie. De eerste 1,5 jaar is er een gemeenschappelijk programma met fiscaal recht en bedrijfseconomie. In deze periode doe je algemene kennis op. In het tweede half jaar van jaar 2 begint het gedeelte waarvoor je wordt opgeleid. Je krijgt nu veel te maken met Bankleer en verzekeringsleer. Het gaat dus met name over het bank en verzekeringswezen en alle activiteiten daar omheen, zoals beleggen.
© 2019 Intostudies
SMIT. Digitaal vakmanschap