Reviews

Reviews over de opleiding Fiscaal Recht en Economie aan Hanzehogeschool Groningen

Wil jij Fiscaal Recht en Economie studeren in Groningen? Onderstaand vind je reviews over de opleiding Fiscaal Recht en Economie aan de Hanzehogeschool Groningen in Groningen. Ook staan er gemiddelde ratings van studenten over de opleiding Fiscaal Recht en Economie en de Hanzehogeschool Groningen in het algemeen.

Studenten over Fiscaal Recht en Economie

De reviews zijn geschreven door studenten die de opleiding Fiscaal Recht en Economie studeren of hebben gestudeerd. Kijk wat zij van deze Hbo opleiding vinden zodat je deze informatie kunt gebruiken bij je studiekeuze.

Studeer je zelf de opleiding Fiscaal Recht en Economie aan Hanzehogeschool Groningen? Review dan deze opleiding!

  • Onderwijsinstelling: Hanzehogeschool Groningen
  • Type opleiding: Hbo Bachelor
  • Plaats: Groningen
  • Aantal reviews: 1

Review van anonieme reviewer over Fiscaal Recht en Economie aan Hanzehogeschool Groningen

  • 22-05-14

Met de opleiding fiscaal recht en economie wordt je fiscalist. Als fiscalist zijnde adviseer je bedrijven, instelling en particulieren met verschillen...

Met de opleiding fiscaal recht en economie wordt je fiscalist. Als fiscalist zijnde adviseer je bedrijven, instelling en particulieren met verschillende belastingvraagstukken. Aangezien er constant wetten veranderen leer je als fiscalist constant nieuwe dingen. De opleiding FRE stoomt je voor deze zaken helemaal klaar. Je leert wetten te lezen en te toetsen in de praktijk. Daarnaast leer je ook de standaard economische dingen zodat je een bepaald niveau bereikt zodat je week hoe onder andere de boekhouding van een bedrijf eruit ziet.
© 2019 Intostudies
SMIT. Digitaal vakmanschap