Reviews

Reviews over de opleiding Food Design and Innovation aan HAS Hogeschool

Wil jij Food Design and Innovation studeren in Den Bosch? Onderstaand vind je reviews over de opleiding Food Design and Innovation aan de HAS Hogeschool in Den Bosch. Ook staan er gemiddelde ratings van studenten over de opleiding Food Design and Innovation en de HAS Hogeschool in het algemeen.

Studenten over Food Design and Innovation

De reviews zijn geschreven door studenten die de opleiding Food Design and Innovation studeren of hebben gestudeerd. Kijk wat zij van deze Hbo opleiding vinden zodat je deze informatie kunt gebruiken bij je studiekeuze.

Studeer je zelf de opleiding Food Design and Innovation aan HAS Hogeschool? Review dan deze opleiding!

  • Onderwijsinstelling: HAS Hogeschool
  • Type opleiding: Hbo Bachelor
  • Plaats: Den Bosch
  • Aantal reviews: 4

Review van anonieme reviewer over Food Design and Innovation aan HAS Hogeschool

  • 26-12-12

Bij de opleiding leer je conceptueel te denken. dit kan overal toepasbaar zijn, maar voor deze opleiding is het gericht op voedsel. Daarvoor heb je oo...

Bij de opleiding leer je conceptueel te denken. dit kan overal toepasbaar zijn, maar voor deze opleiding is het gericht op voedsel. Daarvoor heb je ook de kennis en vaardigheden nodig over voedsel en voedingsmiddelen en het creatief proces te visualiseren. De Opleiding is 4 jarig en is een grote uitdaging voor iedereen. Het bestaat uit 3 afstudeerrichtingen: Food Marketing, Design en Packaging.

Review van anonieme reviewer over Food Design and Innovation aan HAS Hogeschool

  • 04-04-14

Het ontwikkelen van innovatieve foodconcepten voor de internationale markt. In de opleiding zitten o.a. kooklessen, microbiolische aspecten, food desi...

Het ontwikkelen van innovatieve foodconcepten voor de internationale markt. In de opleiding zitten o.a. kooklessen, microbiolische aspecten, food design projecten, marketing, bedrijfskunde, engels, vakken over kennis van voeding en gezondheid. In de opleiding zijn 3 verplichte stages. Een orientatiestage van 9 weken, een binnenlandstage van 18 weken en een buitenlandstage van 12 weken. Dit is om de vakkennis over binnen én buitenland te verbeteren.

Review van anonieme reviewer over Food Design and Innovation aan HAS Hogeschool

  • 08-04-14

De opleiding gaat over het ontwikkelen van concepten in de voedingssector. Dit gaat om totaalconcepten waarbij product, verpakking en marketing belang...

De opleiding gaat over het ontwikkelen van concepten in de voedingssector. Dit gaat om totaalconcepten waarbij product, verpakking en marketing belangrijk zijn.

Review van anonieme reviewer over Food Design and Innovation aan HAS Hogeschool

  • 17-11-14

De opleiding heeft als hoofd focus voeding. Binnen de opleiding heb je 3 afstudeerrichtingen. De ene richting is gericht op Design. Hierbij leer je ve...

De opleiding heeft als hoofd focus voeding. Binnen de opleiding heb je 3 afstudeerrichtingen. De ene richting is gericht op Design. Hierbij leer je vernieuwende foodconcepten te bedenken, vormgeven en op de markt te zetten. De andere is verpakkingen. Daarbij leer je alles over de technologische haalbaarheid van een verpakking en product, maar ook alle regels en eisen waar een verpakking aan moet voldoen. Natuurlijk moet dit alles er leuk uit zien dus ook op het gebied van grafische vormgeving wordt je opgeleid. En als laatste is er nog de marketing richting (Deze richting volg ik ook) dan leer je hoe je een product moet vermarkten. Het eerste jaar is een algemeen jaar waar alle 3 de richtingen samen zitten en daarna gaat men zich specialiseren. Doormiddel van een binnenlandse en buitenlandse stage.
© 2019 Intostudies
SMIT. Digitaal vakmanschap