Reviews

Reviews over de opleiding Geografie, Planologie en Milieu aan Radboud Universiteit Nijmegen

Wil jij Geografie, Planologie en Milieu studeren in Nijmegen? Onderstaand vind je reviews over de opleiding Geografie, Planologie en Milieu aan de Radboud Universiteit Nijmegen in Nijmegen. Ook staan er gemiddelde ratings van studenten over de opleiding Geografie, Planologie en Milieu en de Radboud Universiteit Nijmegen in het algemeen.

Studenten over Geografie, Planologie en Milieu

De reviews zijn geschreven door studenten die de opleiding Geografie, Planologie en Milieu studeren of hebben gestudeerd. Kijk wat zij van deze Wo opleiding vinden zodat je deze informatie kunt gebruiken bij je studiekeuze.

Studeer je zelf de opleiding Geografie, Planologie en Milieu aan Radboud Universiteit Nijmegen? Review dan deze opleiding!

  • Onderwijsinstelling: Radboud Universiteit Nijmegen
  • Type opleiding: Wo Bachelor
  • Plaats: Nijmegen
  • Aantal reviews: 2

Review van Piet van Loon (19) uit Nijmegen over Geografie, Planologie en Milieu aan Radboud Universiteit Nijmegen

  • 05-04-13

Deze opleiding omvat sociale geografie, planologie en milieumaatschappijwetenschappen, het is een hele brede opleiding die veel verschillende richtingen heeft, en waar je ook veel verschillende richti...

Review van anonieme reviewer over Geografie, Planologie en Milieu aan Radboud Universiteit Nijmegen

  • 27-11-14

De studie richt zich op ruimtelijke ordening en planning. Teminste, dat zou je verwachten. Uiteindelijk weet je nog steeds niet hoe een bestemmingsplan werkt en leer je vooral heel veel over oude mann...

© 2019 Intostudies
SMIT. Digitaal vakmanschap