Reviews

Reviews over de opleiding HBO Technische Bedrijfskunde aan Zuyd Hogeschool

Wil jij HBO Technische Bedrijfskunde studeren in Heerlen? Onderstaand vind je reviews over de opleiding HBO Technische Bedrijfskunde aan de Zuyd Hogeschool in Heerlen. Ook staan er gemiddelde ratings van studenten over de opleiding HBO Technische Bedrijfskunde en de Zuyd Hogeschool in het algemeen.

Studenten over HBO Technische Bedrijfskunde

De reviews zijn geschreven door studenten die de opleiding HBO Technische Bedrijfskunde studeren of hebben gestudeerd. Kijk wat zij van deze Hbo opleiding vinden zodat je deze informatie kunt gebruiken bij je studiekeuze.

Studeer je zelf de opleiding HBO Technische Bedrijfskunde aan Zuyd Hogeschool? Review dan deze opleiding!

  • Onderwijsinstelling: Zuyd Hogeschool
  • Type opleiding: Hbo Bachelor
  • Plaats: Heerlen
  • Aantal reviews: 1

Review van anonieme reviewer over HBO Technische Bedrijfskunde aan Zuyd Hogeschool

  • 14-02-13

De opleiding TBK leert je om de verbindende factor te zijn tussen bedrijfsonderdelen. Dat moet je niet zien als een functie waarbij je alleen van hot...

De opleiding TBK leert je om de verbindende factor te zijn tussen bedrijfsonderdelen. Dat moet je niet zien als een functie waarbij je alleen van hot naar haar rent. Het betekent dat jij alle specialisten in een bedrijf (economen, technici, IT'ers) kunt laten samenwerken om zo tot het beste resultaat te komen. Vaardigheden die je hiervoor leert zijn erg belangrijk voor functies als manager en consultant. Deze functies kun je dan ook bekleden na het afronden van je opleiding. Daarnaast wordt de ondernemende geest erg geprikkeld. Je wordt steeds uitgedaagd om zo "nieuw" mogelijk te blijven denken: out of the box, buiten de kaders. Vanzelfsprekend worden dan ook veel afstudeerders succesvol zelfstandig ondernemer.
© 2019 Intostudies
SMIT. Digitaal vakmanschap