Reviews

Reviews over de opleiding HBO Verpleegkunde aan Hanzehogeschool Groningen

Wil jij HBO Verpleegkunde studeren in Groningen? Onderstaand vind je reviews over de opleiding HBO Verpleegkunde aan de Hanzehogeschool Groningen in Groningen. Ook staan er gemiddelde ratings van studenten over de opleiding HBO Verpleegkunde en de Hanzehogeschool Groningen in het algemeen.

Studenten over HBO Verpleegkunde

De reviews zijn geschreven door studenten die de opleiding HBO Verpleegkunde studeren of hebben gestudeerd. Kijk wat zij van deze Hbo opleiding vinden zodat je deze informatie kunt gebruiken bij je studiekeuze.

Studeer je zelf de opleiding HBO Verpleegkunde aan Hanzehogeschool Groningen? Review dan deze opleiding!

  • Onderwijsinstelling: Hanzehogeschool Groningen
  • Type opleiding: Hbo Bachelor
  • Plaats: Groningen
  • Aantal reviews: 4

Review van anonieme reviewer over HBO Verpleegkunde aan Hanzehogeschool Groningen

  • 03-04-14

Je leert de anatomie en fysiologie van het menselijk lichaam, dit kun je toepassen binnen je stage. Momenteel heb ik een stage in een ziekenhuis. Binn...

Je leert de anatomie en fysiologie van het menselijk lichaam, dit kun je toepassen binnen je stage. Momenteel heb ik een stage in een ziekenhuis. Binnen de opleiding heb ik ook veel theorie vakken, kritische redeneren, wetenschappelijke praktijkvoering ect.

Review van anonieme reviewer over HBO Verpleegkunde aan Hanzehogeschool Groningen

  • 22-06-12

De eerste twee jaar van de opleiding zijn de basisjaren. Hierin wordt de algemene kennis gelegd met in het eerste jaar theorie die gaat over alle deel...

De eerste twee jaar van de opleiding zijn de basisjaren. Hierin wordt de algemene kennis gelegd met in het eerste jaar theorie die gaat over alle deelgebieden van de zorg GGZ/VGZ/MGZ/AGZ. Het aantal contacturen is nog vrij groot en bestaat voornamelijk uit hoorcolleges en lessen ter ondersteuning van je opdrachten. De toetsing bestaat uit het maken van opdrachten en tentamens. In het eerste jaar is het tevens van belang dat je het assesment haalt. Dit is een praktijktoets waarin je het geleerde van het afgelopen jaar in de praktijk brengt. In het tweede jaar loop je een half jaar stage in een instelling die je toebedeeld is. Het andere half jaar Bestaat weer uit het maken van tentamens en opdrachten. Het derde en vierde jaar zijn de afsluitende jaren van de opleiding. In het tweede jaar moet je een profiel kiezen waar je je in wil specialiseren: AGZ of MGZ of GGZ/VGZ. Na die keuze gemaakt te hebben probeert school je in te delen in die deelgebieden. Dit is helaas niet altijd mogelijk. In het derde en vierde jaar moet je twee keer een half jaar stage lopen, een afstudeerproject doen en een specialisatie of minor.

Review van anonieme reviewer over HBO Verpleegkunde aan Hanzehogeschool Groningen

  • 01-04-14

In de opleiding tot verpleegkundige wordt je opgeleid tot HBO verpleegkundige en kun je daarna aan de slag als verpleegkundige in jouw uitstroomprofie...

In de opleiding tot verpleegkundige wordt je opgeleid tot HBO verpleegkundige en kun je daarna aan de slag als verpleegkundige in jouw uitstroomprofiel. Er zijn stages en in de eerste jaren is er veel theorie.

Review van anonieme reviewer over HBO Verpleegkunde aan Hanzehogeschool Groningen

  • 08-04-15

Tijdens mijn opleiding leer ik over de verschillende richtingen van verpleegkunde, bijvoorbeeld de algemene en geestelijke gezondheidszorg. Er komt ve...

Tijdens mijn opleiding leer ik over de verschillende richtingen van verpleegkunde, bijvoorbeeld de algemene en geestelijke gezondheidszorg. Er komt veel theorie bij kijken, maar ook praktijkonderdelen zoals verpleegtechnische handelingen en gespreksvaardigheid.
© 2019 Intostudies
SMIT. Digitaal vakmanschap