Reviews

Reviews over de opleiding Human Technology aan Hanzehogeschool Groningen

Wil jij Human Technology studeren in Groningen? Onderstaand vind je reviews over de opleiding Human Technology aan de Hanzehogeschool Groningen in Groningen. Ook staan er gemiddelde ratings van studenten over de opleiding Human Technology en de Hanzehogeschool Groningen in het algemeen.

Studenten over Human Technology

De reviews zijn geschreven door studenten die de opleiding Human Technology studeren of hebben gestudeerd. Kijk wat zij van deze Hbo opleiding vinden zodat je deze informatie kunt gebruiken bij je studiekeuze.

Studeer je zelf de opleiding Human Technology aan Hanzehogeschool Groningen? Review dan deze opleiding!

  • Onderwijsinstelling: Hanzehogeschool Groningen
  • Type opleiding: Hbo Bachelor
  • Plaats: Groningen
  • Aantal reviews: 2

Review van anonieme reviewer over Human Technology aan Hanzehogeschool Groningen

  • 19-12-12

De opleiding Human Technology is een vakgebied wat zich specialiseert in de gebruikskwaliteit van hedendaagse producten. Dit houdt in dat je onderzoek...

De opleiding Human Technology is een vakgebied wat zich specialiseert in de gebruikskwaliteit van hedendaagse producten. Dit houdt in dat je onderzoekt hoe mensen een bepaald product (dit kan een fysiek product zijn, een software product of zelfs een gebouw zijn) gebruiken en welke eisen en wensen de mensen hebben bij het gebruik van dit product. Op basis van dit onderzoek adviseer je de opdrachtgever wat er moet veranderen aan het product en waarom dit moet gebeuren. Deze opleiding is kort samengevat een manier om de techniek te laten werken op de eisen van de mens, en dat de mens niet hoeft te werken naar de manier van de techniek. Binnen deze opleiding heb je verschillende soorten opdrachten. Je krijgt te maken met het onderzoek doen naar gebruikskwaliteit van bestaande producten, maar je gaat ook vanuit de markt opzoek naar nieuwe idee├źn voor een innovatief, gebruiksvriendelijk product. Tijdens de opleiding wordt je geleerd op welke manieren je onderzoek kan doen en hoe je deze gegevens kunt vorm geven. Omdat een foto meer zegt duizend woorden, wordt je ook de kunst van het brainstormen aangeleerd. In groepjes ga je dus bedenken hoe je jouw advies het beste kunt weergeven, voornamelijk in een concept en prototype. Omdat je ook een rol als adviseur krijgt, je geeft namelijk adviezen over hoe een product gebruiksvriendelijker kan worden, wordt je hier ook in getraind. Daarom wordt er voldoende tijd besteed aan je communicatieve vaardigheden.

Review van anonieme reviewer over Human Technology aan Hanzehogeschool Groningen

  • 25-05-12

Opleiding tot Human Technology ingenieur Als HT-er, zoals wij worden genoemd, ben jij degene die uitzoekt waar gebruikers behoefte aan hebben en ver...

Opleiding tot Human Technology ingenieur Als HT-er, zoals wij worden genoemd, ben jij degene die uitzoekt waar gebruikers behoefte aan hebben en vervolgens dit kan vertalen naar bijvoorbeeld een succesvol product idee. Jij bent degene die uitzoekt of het product aansluit bij de doelgroep waarvoor je het hebt ontwikkeld. Jij leert dus te kijken door een andere scope, een scope die gericht is op het gebruik, een aspect waar tegenwoordig te weinig rekening mee wordt gehouden, maar d.m.v. de opleiding Human Technology in het licht wordt gezet.
© 2019 Intostudies
SMIT. Digitaal vakmanschap