Reviews

Reviews over de opleiding Informatica aan Universiteit Utrecht

Wil jij Informatica studeren in Utrecht? Onderstaand vind je reviews over de opleiding Informatica aan de Universiteit Utrecht in Utrecht. Ook staan er gemiddelde ratings van studenten over de opleiding Informatica en de Universiteit Utrecht in het algemeen.

Studenten over Informatica

De reviews zijn geschreven door studenten die de opleiding Informatica studeren of hebben gestudeerd. Kijk wat zij van deze Wo opleiding vinden zodat je deze informatie kunt gebruiken bij je studiekeuze.

Studeer je zelf de opleiding Informatica aan Universiteit Utrecht? Review dan deze opleiding!

  • Onderwijsinstelling: Universiteit Utrecht
  • Type opleiding: Wo Bachelor
  • Plaats: Utrecht
  • Aantal reviews: 1

Review van anonieme reviewer over Informatica aan Universiteit Utrecht

  • 03-09-12

Om te beginnen studeer ik Informatica maar vooral gefocust op Gametechnologie. Wat we dus leren wordt, waar mogelijk, gekoppeld aan game aspecten. Je...

Om te beginnen studeer ik Informatica maar vooral gefocust op Gametechnologie. Wat we dus leren wordt, waar mogelijk, gekoppeld aan game aspecten. Je leert allereerst te programmeren. Dit zal je de eerste periode, samen met computer en netwerk structuren, krijgen als vak. Het tweede periode zal je al een eigen (grote) game maken met een groep van 6 mensen en zul je ook logica krijgen. Ook zul je het eerste jaar nog over Databases, Game-Ontwerp(vooral wat meer gericht op wat de spelers willen en verwachten), datastructuren(een manier om data op te slaan zodat we het snel weer kunnen opvragen), graphics(wat meer wiskundige aspecten ervan). Wat je de komende twee jaar zult leren is deels aan jou om te kiezen. Belangrijke dingen die je zult leren zijn Algoritmes(iets snel kunnen berekenen), verschillende vormen van interactie verkennen en gebruiken, onderzoekmethodes, beveiligingen, drie-dimensionaal ontwikkelen en andere IT aspecten. Wel één waarschuwing: Gametechnologie is echt een informatica studie. Dus als informatica je helemaal niet ligt, moet je deze studie niet kiezen.
© 2019 Intostudies
SMIT. Digitaal vakmanschap