Reviews

Reviews over de opleiding Informatiedienstverlening en -management aan Hanzehogeschool Groningen

Wil jij Informatiedienstverlening en -management studeren in Groningen? Onderstaand vind je reviews over de opleiding Informatiedienstverlening en -management aan de Hanzehogeschool Groningen in Groningen. Ook staan er gemiddelde ratings van studenten over de opleiding Informatiedienstverlening en -management en de Hanzehogeschool Groningen in het algemeen.

Studenten over Informatiedienstverlening en -management

De reviews zijn geschreven door studenten die de opleiding Informatiedienstverlening en -management studeren of hebben gestudeerd. Kijk wat zij van deze Hbo opleiding vinden zodat je deze informatie kunt gebruiken bij je studiekeuze.

Studeer je zelf de opleiding Informatiedienstverlening en -management aan Hanzehogeschool Groningen? Review dan deze opleiding!

  • Onderwijsinstelling: Hanzehogeschool Groningen
  • Type opleiding: Hbo Bachelor
  • Plaats: Groningen
  • Aantal reviews: 2

Review van anonieme reviewer over Informatiedienstverlening en -management aan Hanzehogeschool Groningen

  • 13-02-13

De opleiding Informatiedienstverlening en –management (IDM) leidt je op tot informatiespecialist. Tijdens de opleiding staan vragen centraal zoals: ho...

De opleiding Informatiedienstverlening en –management (IDM) leidt je op tot informatiespecialist. Tijdens de opleiding staan vragen centraal zoals: hoe zorg je ervoor dat belangrijke bedrijfsinformatie niet verloren gaat en hoe vang je signalen uit de markt op. De opdrachten en projecten die je tijdens de opleiding doet, komen rechtstreeks uit de beroepspraktijk. Dit maakt het leuk en aantrekkelijk omdat je vaak met echte opdrachtgevers te maken hebt. Zo ben je heel realistisch aan het werk.

Review van anonieme reviewer over Informatiedienstverlening en -management aan Hanzehogeschool Groningen

  • 16-05-12

Informatie speelt een centrale rol in onze samenleving. Via sociale media zoals Twitter en Facebook gaat het uitwisselen van informatie ook steeds mak...

Informatie speelt een centrale rol in onze samenleving. Via sociale media zoals Twitter en Facebook gaat het uitwisselen van informatie ook steeds makkelijker en sneller. Voor bedrijven en instellingen is een goed georganiseerde informatievoorziening van cruciaal belang. Op de opleiding Informatiedienstverlening en –management (IDM) wordt je opgeleid tot een echte informatiespecialist. (http://www.hanze.nl/home/Schools/Instituut+voor+Communicatie+Media/Opleidingen/Bachelor/Informatiedienstverlening+en+Management/) Daarnaast leer je op IDM je te navigeren op de vele verschillende digitale omgevingen die je tegen komt. Je leert kritisch kijken naar aangeboden informatie en de kanalen / manieren waarop deze informatie aan de man wordt gebracht. Kennismanagement, deskresearch, contentmanagement e.d. vallen allemaal onder deze brede opleiding.
© 2019 Intostudies
SMIT. Digitaal vakmanschap