Reviews

Reviews over de opleiding Informatiedienstverlening en -management aan Hanzehogeschool Groningen

Wil jij Informatiedienstverlening en -management studeren in Groningen? Onderstaand vind je reviews over de opleiding Informatiedienstverlening en -management aan de Hanzehogeschool Groningen in Groningen. Ook staan er gemiddelde ratings van studenten over de opleiding Informatiedienstverlening en -management en de Hanzehogeschool Groningen in het algemeen.

Studenten over Informatiedienstverlening en -management

De reviews zijn geschreven door studenten die de opleiding Informatiedienstverlening en -management studeren of hebben gestudeerd. Kijk wat zij van deze Hbo opleiding vinden zodat je deze informatie kunt gebruiken bij je studiekeuze.

Studeer je zelf de opleiding Informatiedienstverlening en -management aan Hanzehogeschool Groningen? Review dan deze opleiding!

  • Onderwijsinstelling: Hanzehogeschool Groningen
  • Type opleiding: Hbo Bachelor
  • Plaats: Groningen
  • Aantal reviews: 2

Review van Luuk Plasmeyer over Informatiedienstverlening en -management aan Hanzehogeschool Groningen

  • 16-05-12

Informatie speelt een centrale rol in onze samenleving. Via sociale media zoals Twitter en Facebook gaat het uitwisselen van informatie ook steeds makkelijker en sneller. Voor bedrijven en instellinge...

Review van Esther (25) uit Groningen over Informatiedienstverlening en -management aan Hanzehogeschool Groningen

  • 13-02-13

De opleiding Informatiedienstverlening en –management (IDM) leidt je op tot informatiespecialist. Tijdens de opleiding staan vragen centraal zoals: hoe zorg je ervoor dat belangrijke bedrijfsinformati...

© 2019 Intostudies
SMIT. Digitaal vakmanschap