Reviews

Reviews over de opleiding Integrale Veiligheid aan Avans Hogeschool Den Bosch

Wil jij Integrale Veiligheid studeren in Den Bosch? Onderstaand vind je reviews over de opleiding Integrale Veiligheid aan de Avans Hogeschool Den Bosch in Den Bosch. Ook staan er gemiddelde ratings van studenten over de opleiding Integrale Veiligheid en de Avans Hogeschool Den Bosch in het algemeen.

Studenten over Integrale Veiligheid

De reviews zijn geschreven door studenten die de opleiding Integrale Veiligheid studeren of hebben gestudeerd. Kijk wat zij van deze Hbo opleiding vinden zodat je deze informatie kunt gebruiken bij je studiekeuze.

Studeer je zelf de opleiding Integrale Veiligheid aan Avans Hogeschool Den Bosch? Review dan deze opleiding!

  • Onderwijsinstelling: Avans Hogeschool Den Bosch
  • Type opleiding: Hbo Bachelor
  • Plaats: Den Bosch
  • Aantal reviews: 3

Review van anonieme reviewer over Integrale Veiligheid aan Avans Hogeschool Den Bosch

  • 23-07-12

De opleiding gaat over veiligheid vanuit verschillende invalshoeken benaderd. Hierdoor heb je de mogelijkheid om later te werken bij overheid of parti...

De opleiding gaat over veiligheid vanuit verschillende invalshoeken benaderd. Hierdoor heb je de mogelijkheid om later te werken bij overheid of particuliere sector, aan de kant van safety of juist security.

Review van anonieme reviewer over Integrale Veiligheid aan Avans Hogeschool Den Bosch

  • 24-05-12

Het aanpakken van veiligheidsproblemen. Bij veiligheid heb je te maken met verschillende partijen met verschillende belangen. Je moet dus vanuit versc...

Het aanpakken van veiligheidsproblemen. Bij veiligheid heb je te maken met verschillende partijen met verschillende belangen. Je moet dus vanuit verschillende oogpunten kunnen denken en handelen. Daarom krijg je veel verschillende lessen, zoals recht, psychologie, economie, sociologie, overheidscommunicatie e.d.

Review van anonieme reviewer over Integrale Veiligheid aan Avans Hogeschool Den Bosch

  • 27-03-13

De opleiding integrale veiligheid, een opleiding welke direct een verwachting oproept, namelijk beveiliging. Helaas klopt deze verwachting niet helema...

De opleiding integrale veiligheid, een opleiding welke direct een verwachting oproept, namelijk beveiliging. Helaas klopt deze verwachting niet helemaal... Integrale Veiligheid is veiligheid op een integraal (breed) vlak. In de opleiding leer je de fysieke veiligheid, maar ook de sociale veiligheid. Je kijkt naar het publieke domein (politie, gemeente, brandweer, GHOR ga zo maar door) maar ook naar het private domein, de bedrijven. Je kiest op Avans geen domein die bij je past, maar studeert in beide richtingen af. In de opleiding leer je kijken naar veiligheid. Een waarschuwing die ik kan geven, in het eerste jaar leer je de basis, en als je ergens heen gaat let je automatisch op de veiligheid waar je je bevind. Dit kan soms frustrerend zijn omdat je weet dat het veel beter kan, en als je ergens komt waar het "op en top" is, dan voel je je er meer en meer op je gemak. Een greep uit de vakken die je veelvuldig krijgt is economie, recht, management, maar ook vakken als psychologie, criminologie en sociologie. Door de vakken krijg je de kennis voor beide domeinen waarin je gaat afstuderen.
© 2019 Intostudies
SMIT. Digitaal vakmanschap