Reviews

Reviews over de opleiding Lerarenopleiding Gezondheidszorg en Welzijn aan Hogeschool van Amsterdam

Wil jij Lerarenopleiding Gezondheidszorg en Welzijn studeren in Amsterdam? Onderstaand vind je reviews over de opleiding Lerarenopleiding Gezondheidszorg en Welzijn aan de Hogeschool van Amsterdam in Amsterdam. Ook staan er gemiddelde ratings van studenten over de opleiding Lerarenopleiding Gezondheidszorg en Welzijn en de Hogeschool van Amsterdam in het algemeen.

Studenten over Lerarenopleiding Gezondheidszorg en Welzijn

De reviews zijn geschreven door studenten die de opleiding Lerarenopleiding Gezondheidszorg en Welzijn studeren of hebben gestudeerd. Kijk wat zij van deze Hbo opleiding vinden zodat je deze informatie kunt gebruiken bij je studiekeuze.

Studeer je zelf de opleiding Lerarenopleiding Gezondheidszorg en Welzijn aan Hogeschool van Amsterdam? Review dan deze opleiding!

  • Onderwijsinstelling: Hogeschool van Amsterdam
  • Type opleiding: Hbo Bachelor
  • Plaats: Amsterdam
  • Aantal reviews: 2

Review van Petra Waelepoel over Lerarenopleiding Gezondheidszorg en Welzijn aan Hogeschool van Amsterdam

  • 23-07-12

Straks de mogelijkheid om les te geven op vmbo in de sector zorg en welzijn breed. ROC niveau 1,2,3 en 4 in het vakgebied zorg en welzijn. Praktijkbegeleider te worden in een ziekenhuis of andere inst...

Review van lois doll (21) uit Amsterdam over Lerarenopleiding Gezondheidszorg en Welzijn aan Hogeschool van Amsterdam

  • 13-11-14

Om docent zorg en welzijn te worden. krijgen les over pubers, alcohol,drugs en seksuele voorlichting, stukje biologie, uiterlijke verzorging, koken.

© 2019 Intostudies
SMIT. Digitaal vakmanschap