Reviews

Reviews over de opleiding Lerarenopleiding Lichamelijke Opvoeding aan Hanzehogeschool Groningen

Wil jij Lerarenopleiding Lichamelijke Opvoeding studeren in Groningen? Onderstaand vind je reviews over de opleiding Lerarenopleiding Lichamelijke Opvoeding aan de Hanzehogeschool Groningen in Groningen. Ook staan er gemiddelde ratings van studenten over de opleiding Lerarenopleiding Lichamelijke Opvoeding en de Hanzehogeschool Groningen in het algemeen.

Studenten over Lerarenopleiding Lichamelijke Opvoeding

De reviews zijn geschreven door studenten die de opleiding Lerarenopleiding Lichamelijke Opvoeding studeren of hebben gestudeerd. Kijk wat zij van deze Hbo opleiding vinden zodat je deze informatie kunt gebruiken bij je studiekeuze.

Studeer je zelf de opleiding Lerarenopleiding Lichamelijke Opvoeding aan Hanzehogeschool Groningen? Review dan deze opleiding!

  • Onderwijsinstelling: Hanzehogeschool Groningen
  • Type opleiding: Hbo Bachelor
  • Plaats: Groningen
  • Aantal reviews: 1

Review van anonieme reviewer over Lerarenopleiding Lichamelijke Opvoeding aan Hanzehogeschool Groningen

  • 24-09-13

De opleiding stoomt je klaar voor het onderwijs als docent Lichamelijke Opvoeding. Door middel van college's, praktijk en veel stage heb je genoeg rui...

De opleiding stoomt je klaar voor het onderwijs als docent Lichamelijke Opvoeding. Door middel van college's, praktijk en veel stage heb je genoeg ruimte om je te ontwikkelen als docent. De begeleiding is erg direct en praktisch gericht, wat ik altijd erg fijn vind. Je gaat je verdiepen in de sport waarbij je kunt denken aan sportdomeinen, geschiedenis van de sport etc. Daarnaast ga je kijken naar je doelgroep. Denk hierbij aan psychologie, menselijk lichaam, ontwikkelingen etc. Als laatste globale onderwerp kijk je naar de didaktiek. Hoe geef ik effectief les? Welke vormen passen bij welke doelgroep? Hoe sta je goed voor de klas? Hoe bied ik dingen op niveau aan? Als je onderwijs en sport leuk vindt, dan is dit echt iets voor jou!
© 2019 Intostudies
SMIT. Digitaal vakmanschap