Reviews

Reviews over de opleiding Lifestyle Informatics aan Vrije Universiteit Amsterdam

Wil jij Lifestyle Informatics studeren in Amsterdam? Onderstaand vind je reviews over de opleiding Lifestyle Informatics aan de Vrije Universiteit Amsterdam in Amsterdam. Ook staan er gemiddelde ratings van studenten over de opleiding Lifestyle Informatics en de Vrije Universiteit Amsterdam in het algemeen.

Studenten over Lifestyle Informatics

De reviews zijn geschreven door studenten die de opleiding Lifestyle Informatics studeren of hebben gestudeerd. Kijk wat zij van deze Wo opleiding vinden zodat je deze informatie kunt gebruiken bij je studiekeuze.

Studeer je zelf de opleiding Lifestyle Informatics aan Vrije Universiteit Amsterdam? Review dan deze opleiding!

  • Onderwijsinstelling: Vrije Universiteit Amsterdam
  • Type opleiding: Wo Bachelor
  • Plaats: Amsterdam
  • Aantal reviews: 3

Review van Thom Schröder over Lifestyle Informatics aan Vrije Universiteit Amsterdam

  • 28-08-12

De opleiding gaat over het helpen van mensen met computer-gestuurde technieken. Dit kan op allerlei niveaus en voor allerlei mensen, zoals sporters, gehandicapte, maar ook gewoon gezonde mensen. De na...

Review van Sanne over Lifestyle Informatics aan Vrije Universiteit Amsterdam

  • 13-09-12

Lifestyle Informatics gaat over het toepassen van kennis van en over mensen in de informatica. Hiertoe krijg je vakken uit veel verschillende vakgebieden: van psychologie tot medicijnen tot letterkund...

Review van Suzanne Tolmeijer over Lifestyle Informatics aan Vrije Universiteit Amsterdam

  • 06-11-12

Het toepassen van techniek in het leven van de mens. Hiervoor krijg je een technische basis, maar ook kennis over mensen (psychologie, gezondheid en gedrag etc).

© 2019 Intostudies
SMIT. Digitaal vakmanschap