Reviews

Reviews over de opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening aan Hanzehogeschool Groningen

Wil jij Maatschappelijk Werk en Dienstverlening studeren in Groningen? Onderstaand vind je reviews over de opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening aan de Hanzehogeschool Groningen in Groningen. Ook staan er gemiddelde ratings van studenten over de opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening en de Hanzehogeschool Groningen in het algemeen.

Studenten over Maatschappelijk Werk en Dienstverlening

De reviews zijn geschreven door studenten die de opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening studeren of hebben gestudeerd. Kijk wat zij van deze Hbo opleiding vinden zodat je deze informatie kunt gebruiken bij je studiekeuze.

Studeer je zelf de opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening aan Hanzehogeschool Groningen? Review dan deze opleiding!

  • Onderwijsinstelling: Hanzehogeschool Groningen
  • Type opleiding: Hbo Bachelor
  • Plaats: Groningen
  • Aantal reviews: 1

Review van anonieme reviewer over Maatschappelijk Werk en Dienstverlening aan Hanzehogeschool Groningen

  • 21-11-14

Mijn opleiding gaat over het verlenen van hulp aan mensen met verschillende problematieken. In het theoretische kader leren we veel over de analyse va...

Mijn opleiding gaat over het verlenen van hulp aan mensen met verschillende problematieken. In het theoretische kader leren we veel over de analyse van verschillende problemen, over de maatschappij en over het beroep zelf. Ook krijgen we training in gespreksvoering en het ontwikkelen van jezelf als onderzoekende professional. Op de opleiding volg je twee keer stage en is er ook mogelijkheid tot internationale ervaringen.
© 2019 Intostudies
SMIT. Digitaal vakmanschap