Reviews

Reviews over de opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening aan Saxion

Wil jij Maatschappelijk Werk en Dienstverlening studeren in Enschede? Onderstaand vind je reviews over de opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening aan de Saxion in Enschede. Ook staan er gemiddelde ratings van studenten over de opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening en de Saxion in het algemeen.

Studenten over Maatschappelijk Werk en Dienstverlening

De reviews zijn geschreven door studenten die de opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening studeren of hebben gestudeerd. Kijk wat zij van deze Hbo opleiding vinden zodat je deze informatie kunt gebruiken bij je studiekeuze.

Studeer je zelf de opleiding Maatschappelijk Werk en Dienstverlening aan Saxion? Review dan deze opleiding!

  • Onderwijsinstelling: Saxion
  • Type opleiding: Hbo Bachelor
  • Plaats: Enschede
  • Aantal reviews: 3

Review van Kim Blokhuis over Maatschappelijk Werk en Dienstverlening aan Saxion

  • 09-05-12

Er is veel aandacht voor verschillende gesprekstechnieken en behandelmethodes binnen het maatschappelijk werk. Wat mij betreft zou er meer aandacht mogen worden geschonken aan ziektebeelden en doelgr...

Review van Amanda Röben (20) uit Hellendoorn over Maatschappelijk Werk en Dienstverlening aan Saxion

  • 03-04-14

Ik MBO 4 gedaan voor deze opleiding. De opleiding gaat over de mens en maatschappij. Je kunt hier verschillende doelgroepen vinden bijvoorbeeld gehandicaptenzorg, verslavingszorg of ouderenzorg.

Review van daphne (32) uit Tubbergen over Maatschappelijk Werk en Dienstverlening aan Saxion

  • 30-09-14

Ik heb in deeltijd de opleiding MWD gedaan met als uitstroomprofiel jeugdzorg. De opleiding bereide ons heel specifiek voor op de aankomende decentralisatie en wat er van ons als professional werd ver...

© 2019 Intostudies
SMIT. Digitaal vakmanschap