Reviews

Reviews over de opleiding Management in de Zorg aan Hogeschool Utrecht

Wil jij Management in de Zorg studeren in Amersfoort? Onderstaand vind je reviews over de opleiding Management in de Zorg aan de Hogeschool Utrecht in Amersfoort. Ook staan er gemiddelde ratings van studenten over de opleiding Management in de Zorg en de Hogeschool Utrecht in het algemeen.

Studenten over Management in de Zorg

De reviews zijn geschreven door studenten die de opleiding Management in de Zorg studeren of hebben gestudeerd. Kijk wat zij van deze Hbo opleiding vinden zodat je deze informatie kunt gebruiken bij je studiekeuze.

Studeer je zelf de opleiding Management in de Zorg aan Hogeschool Utrecht? Review dan deze opleiding!

  • Onderwijsinstelling: Hogeschool Utrecht
  • Type opleiding: Hbo Bachelor
  • Plaats: Amersfoort
  • Aantal reviews: 2

Review van anonieme reviewer over Management in de Zorg aan Hogeschool Utrecht

  • 05-07-12

De opleiding bestaat uit 4 domeinen: techniek, arbeid, wellness en leefstijl. Maar de nadruk ligt voornamelijk op het domein leefstijl. Je leert hoe j...

De opleiding bestaat uit 4 domeinen: techniek, arbeid, wellness en leefstijl. Maar de nadruk ligt voornamelijk op het domein leefstijl. Je leert hoe je het gezondheidsgedrag van mensen kunt beïnvloeden. Ook heb je comunicatie trainingen die bijvoorbeeld gaan over coachen, presenteren en adviseren. In deze opleiding werk je veel in projecten. Andere dingen die je leert zijn bijvoorbeeld medische basiskennis. De meeste onderwerpen zijn gerelateerd aan een van de domeinen. Bij arbeid krijg je bijvoorbeeld les over gezondheidsmanagement, bij techniek over zorg op afstand, bij wellness over de huid en zonnenbanken en bij leefstijl ligt de nadruk voornamelijk op preventie en het inzetten van gezondheidskundige interventies. Dit zijn slechts enkele voorbeelden.

Review van anonieme reviewer over Management in de Zorg aan Hogeschool Utrecht

  • 10-04-15

Het is een erg leuke opleiding. In het eerste jaar is er veel variatie. Je leert veel over gezondheid en ziektes, maar ook alles van het management. J...

Het is een erg leuke opleiding. In het eerste jaar is er veel variatie. Je leert veel over gezondheid en ziektes, maar ook alles van het management. Je hebt veel afwisseling in de stof. Ik hoop dat ik de volgende jaren ook zo zal ervaren.
© 2019 Intostudies
SMIT. Digitaal vakmanschap