Reviews

Reviews over de opleiding Moleculaire Levenswetenschappen aan Radboud Universiteit Nijmegen

Wil jij Moleculaire Levenswetenschappen studeren in Nijmegen? Onderstaand vind je reviews over de opleiding Moleculaire Levenswetenschappen aan de Radboud Universiteit Nijmegen in Nijmegen. Ook staan er gemiddelde ratings van studenten over de opleiding Moleculaire Levenswetenschappen en de Radboud Universiteit Nijmegen in het algemeen.

Studenten over Moleculaire Levenswetenschappen

De reviews zijn geschreven door studenten die de opleiding Moleculaire Levenswetenschappen studeren of hebben gestudeerd. Kijk wat zij van deze Wo opleiding vinden zodat je deze informatie kunt gebruiken bij je studiekeuze.

Studeer je zelf de opleiding Moleculaire Levenswetenschappen aan Radboud Universiteit Nijmegen? Review dan deze opleiding!

  • Onderwijsinstelling: Radboud Universiteit Nijmegen
  • Type opleiding: Wo Bachelor
  • Plaats: Nijmegen
  • Aantal reviews: 2

Review van Marije Sloff over Moleculaire Levenswetenschappen aan Radboud Universiteit Nijmegen

  • 28-09-12

Ik ben gelijk na mijn afstuderen begonnen aan een promotieproject op de afdeling experimentele urologie van het radboud universitair medisch centrum.

Review van Maarten Pieter Wintjes over Moleculaire Levenswetenschappen aan Radboud Universiteit Nijmegen

  • 30-09-12

Moleculaire levenswetenschappen gaat over de moleculen van het leven, hiermee is het een mix tussen Scheikunde, Biologie en Medische Wetenschappen. In Nijmegen begin je met een Scheikundige basis en l...

© 2019 Intostudies
SMIT. Digitaal vakmanschap