Reviews

Reviews over de opleiding Mondzorgkunde aan Hanzehogeschool Groningen

Wil jij Mondzorgkunde studeren in Groningen? Onderstaand vind je reviews over de opleiding Mondzorgkunde aan de Hanzehogeschool Groningen in Groningen. Ook staan er gemiddelde ratings van studenten over de opleiding Mondzorgkunde en de Hanzehogeschool Groningen in het algemeen.

Studenten over Mondzorgkunde

De reviews zijn geschreven door studenten die de opleiding Mondzorgkunde studeren of hebben gestudeerd. Kijk wat zij van deze Hbo opleiding vinden zodat je deze informatie kunt gebruiken bij je studiekeuze.

Studeer je zelf de opleiding Mondzorgkunde aan Hanzehogeschool Groningen? Review dan deze opleiding!

  • Onderwijsinstelling: Hanzehogeschool Groningen
  • Type opleiding: Hbo Bachelor
  • Plaats: Groningen
  • Aantal reviews: 4

Review van anonieme reviewer over Mondzorgkunde aan Hanzehogeschool Groningen

  • 07-10-13

Ik studeer vanaf 2011 aan de Hanzehogeschool in Groningen en volg daar de opleiding Mondzorgkunde. De opleiding is erg leuk! Het is afwisselend en van...

Ik studeer vanaf 2011 aan de Hanzehogeschool in Groningen en volg daar de opleiding Mondzorgkunde. De opleiding is erg leuk! Het is afwisselend en vanaf je tweede jaar kom je met patienten in aanraking wat het extra leuk maakt, want ja, dat is wat je later uiteindelijk wilt gaan doen. De opleiding bestaat uit theorie (voornamelijk in het eerste en tweede jaar), praktijk waaronder skillslab (oefensituatie), kliniek (patientenbehandeling) en stages. In het vierde en laatste jaar kun je een minor of differentiatie kiezen om je nog verder te ontwikkelen en / of te specialiseren. Ik vind de opleiding in Groningen goed georganiseerd en voldoende kennis en begeleiding verstrekken.

Review van anonieme reviewer over Mondzorgkunde aan Hanzehogeschool Groningen

  • 22-04-14

De combinatie van theorie en praktijk zorgt ervoor dat je breed wordt opgeleid. De patiƫntenbehandelingen moet je kunnen onderbouwen en de theorie toe...

De combinatie van theorie en praktijk zorgt ervoor dat je breed wordt opgeleid. De patiƫntenbehandelingen moet je kunnen onderbouwen en de theorie toepasbaar maken.

Review van anonieme reviewer over Mondzorgkunde aan Hanzehogeschool Groningen

  • 20-06-19

Binnen deze opleiding heb je een normale hoeveelheid theorie ne heel veel praktijk. Een must voor deze opleiding is dat je biologie hebt gehad minimaa...

Binnen deze opleiding heb je een normale hoeveelheid theorie ne heel veel praktijk. Een must voor deze opleiding is dat je biologie hebt gehad minimaal op havo niveau. je kan ook vanaf mbo instromen maar bij mijn medestudenten zie ik dat zij het echt heel lastig hebben en dat veel mensen afhaken.

Review van anonieme reviewer over Mondzorgkunde aan Hanzehogeschool Groningen

  • 16-11-14

In mijn opleiding leer ik preventief en restauratief te handelen op het gebied van de tandheelkunde. Zowel de theorie als de praktijk komt aan de orde...

In mijn opleiding leer ik preventief en restauratief te handelen op het gebied van de tandheelkunde. Zowel de theorie als de praktijk komt aan de orde tijdens de lessen.
© 2019 Intostudies
SMIT. Digitaal vakmanschap