Reviews

Reviews over de opleiding Sociaal-Juridische Dienstverlening aan Saxion

Wil jij Sociaal-Juridische Dienstverlening studeren in Deventer? Onderstaand vind je reviews over de opleiding Sociaal-Juridische Dienstverlening aan de Saxion in Deventer. Ook staan er gemiddelde ratings van studenten over de opleiding Sociaal-Juridische Dienstverlening en de Saxion in het algemeen.

Studenten over Sociaal-Juridische Dienstverlening

De reviews zijn geschreven door studenten die de opleiding Sociaal-Juridische Dienstverlening studeren of hebben gestudeerd. Kijk wat zij van deze Hbo opleiding vinden zodat je deze informatie kunt gebruiken bij je studiekeuze.

Studeer je zelf de opleiding Sociaal-Juridische Dienstverlening aan Saxion? Review dan deze opleiding!

  • Onderwijsinstelling: Saxion
  • Type opleiding: Hbo Bachelor
  • Plaats: Deventer
  • Aantal reviews: 1

Review van anonieme reviewer over Sociaal-Juridische Dienstverlening aan Saxion

  • 19-04-13

De verhouding tussen het sociale en het juridische is goed verdeeld. Per jaar heb je 4 kwartielen. Per kwartiel heb je 2 rechtsvakken, 2 sociale vakke...

De verhouding tussen het sociale en het juridische is goed verdeeld. Per jaar heb je 4 kwartielen. Per kwartiel heb je 2 rechtsvakken, 2 sociale vakken en een groepsopdracht. Het ene kwartiel is pittiger dan het andere kwartiel. Na elk kwartiel is er wel een kwartielevaluatie door studenten, aan de hand daarvan wordt gekeken wat de ervaringen van de studenten zijn en wat er eventueel aangepast kan worden voor de komende studenten. De 'colleges' zijn meer gewone lessen. Je zit in een gewoon lokaal met alleen je eigen klas. Hierdoor is er vaak wel goede interactie tussen de docent en de studenten. Ook kennen de docenten je persoonlijk. Er zit een redelijk verschil tussen de manieren van lesgeven. De ene docent is ook echt een docent, terwijl de ander bijvoorbeeld net uit het beroepenveld komt. Je moet in het eerste jaar 48 studiepunten halen, wil je overgaan naar het tweede jaar. Hierdoor mag je maximaal 4 tentamens niet halen. Dat is een redelijk hoge eis, maar hierdoor wil het Saxion laten zien dat ze goede en gemotiveerde studenten hebben.
© 2019 Intostudies
SMIT. Digitaal vakmanschap