Reviews

Reviews over de opleiding Theater aan Zuyd Hogeschool

Wil jij Theater studeren in Maastricht? Onderstaand vind je reviews over de opleiding Theater aan de Zuyd Hogeschool in Maastricht. Ook staan er gemiddelde ratings van studenten over de opleiding Theater en de Zuyd Hogeschool in het algemeen.

Studenten over Theater

De reviews zijn geschreven door studenten die de opleiding Theater studeren of hebben gestudeerd. Kijk wat zij van deze Hbo opleiding vinden zodat je deze informatie kunt gebruiken bij je studiekeuze.

Studeer je zelf de opleiding Theater aan Zuyd Hogeschool? Review dan deze opleiding!

  • Onderwijsinstelling: Zuyd Hogeschool
  • Type opleiding: Hbo Bachelor
  • Plaats: Maastricht
  • Aantal reviews: 1

Review van anonieme reviewer over Theater aan Zuyd Hogeschool

  • 07-11-14

Op de Toneelacademie heb je drie opleidingen : de acteurs-, performers- en regieopleiding. Ik ben een tweedejaars performer. Dat houdt in dat ik een t...

Op de Toneelacademie heb je drie opleidingen : de acteurs-, performers- en regieopleiding. Ik ben een tweedejaars performer. Dat houdt in dat ik een theatermakende acteur ben. Ik leer eigenlijk alles wat bij het maken en uitvoeren van theater komt kijken. Naast dat ik mijn eigen performances ook zelf uitvoer als performer/acteur, ben ik ook mijn eigen regisseur, vormgever, dramaturg, componist, etc. Ik leer intermedialiteit toe te passen in theater. Het resultaat daarvan kan erg breed zijn. Het kan variƫren van een museum installatie tot een monoloog, tot een boek, tot een album, tot een foto expositie, etc. Kortom, een opleiding van de toekomst. Wat betreft kunst.
© 2019 Intostudies
SMIT. Digitaal vakmanschap