Reviews

Reviews over de opleiding Vormgeving aan Avans Hogeschool Den Bosch

Wil jij Vormgeving studeren in Den Bosch? Onderstaand vind je reviews over de opleiding Vormgeving aan de Avans Hogeschool Den Bosch in Den Bosch. Ook staan er gemiddelde ratings van studenten over de opleiding Vormgeving en de Avans Hogeschool Den Bosch in het algemeen.

Studenten over Vormgeving

De reviews zijn geschreven door studenten die de opleiding Vormgeving studeren of hebben gestudeerd. Kijk wat zij van deze Hbo opleiding vinden zodat je deze informatie kunt gebruiken bij je studiekeuze.

Studeer je zelf de opleiding Vormgeving aan Avans Hogeschool Den Bosch? Review dan deze opleiding!

  • Onderwijsinstelling: Avans Hogeschool Den Bosch
  • Type opleiding: Hbo Bachelor
  • Plaats: Den Bosch
  • Aantal reviews: 1

Review van anonieme reviewer over Vormgeving aan Avans Hogeschool Den Bosch

  • 20-09-13

Bij Grafisch Vormgeven ben je bezig het ontwerpen en vormgeven van niet alleen maar gedrukt werk (printed matter) maar tegenwoordig ook digitaal werk....

Bij Grafisch Vormgeven ben je bezig het ontwerpen en vormgeven van niet alleen maar gedrukt werk (printed matter) maar tegenwoordig ook digitaal werk. Denk hierbij aan posters, huisstijlen, boeken, affiches en aan websites, apps of video's. De opleiding is tegenwoordig heel breed en je krijgt naast les in vormgeven zelf ook les in fotografie, 3D ontwerpen, typografie en nog meer.
© 2019 Intostudies
SMIT. Digitaal vakmanschap