Reviews

Reviews over de opleiding Cognitive Neuroscience (research) aan Radboud Universiteit Nijmegen

Wil jij Cognitive Neuroscience (research) studeren in Nijmegen? Onderstaand vind je reviews over de opleiding Cognitive Neuroscience (research) aan de Radboud Universiteit Nijmegen in Nijmegen. Ook staan er gemiddelde ratings van studenten over de opleiding Cognitive Neuroscience (research) en de Radboud Universiteit Nijmegen in het algemeen.

Studenten over Cognitive Neuroscience (research)

De reviews zijn geschreven door studenten die de opleiding Cognitive Neuroscience (research) studeren of hebben gestudeerd. Kijk wat zij van deze Wo opleiding vinden zodat je deze informatie kunt gebruiken bij je studiekeuze.

Studeer je zelf de opleiding Cognitive Neuroscience (research) aan Radboud Universiteit Nijmegen? Review dan deze opleiding!

  • Onderwijsinstelling: Radboud Universiteit Nijmegen
  • Type opleiding: Wo Master
  • Plaats: Nijmegen
  • Aantal reviews: 2

Review van Nina de Gouw over Cognitive Neuroscience (research) aan Radboud Universiteit Nijmegen

  • 02-10-12

Ik volgde de richting learning, memory and plasticity. Hierbij leer je hoe mensen leren en hoe het geheugen werkt. Je leest veel recente artikelen over experimenten die ze hebben uitgevoerd en wat ze...

Review van Margreeth (22) uit Nijmegen over Cognitive Neuroscience (research) aan Radboud Universiteit Nijmegen

  • 30-09-13

Mijn opleiding gaat over hersenen, wat ze doen, hoe ze bezig zijn met het observeren, evalueren, interpreteren en reageren op de wereld om ons heen. Ik volg de richting Learning, Memory and Plasticity...

© 2019 Intostudies
SMIT. Digitaal vakmanschap