Reviews

Reviews over de opleiding Educational Sciences: Learning in Interaction (research) aan Universiteit Utrecht

Wil jij Educational Sciences: Learning in Interaction (research) studeren in Utrecht? Onderstaand vind je reviews over de opleiding Educational Sciences: Learning in Interaction (research) aan de Universiteit Utrecht in Utrecht. Ook staan er gemiddelde ratings van studenten over de opleiding Educational Sciences: Learning in Interaction (research) en de Universiteit Utrecht in het algemeen.

Studenten over Educational Sciences: Learning in Interaction (research)

De reviews zijn geschreven door studenten die de opleiding Educational Sciences: Learning in Interaction (research) studeren of hebben gestudeerd. Kijk wat zij van deze Wo opleiding vinden zodat je deze informatie kunt gebruiken bij je studiekeuze.

Studeer je zelf de opleiding Educational Sciences: Learning in Interaction (research) aan Universiteit Utrecht? Review dan deze opleiding!

  • Onderwijsinstelling: Universiteit Utrecht
  • Type opleiding: Wo Master
  • Plaats: Utrecht
  • Aantal reviews: 1

Review van Karst van Keijzerswaard over Educational Sciences: Learning in Interaction (research) aan Universiteit Utrecht

  • 23-05-12

De masteropleiding Educational Sciences: Learning in Interaction is de onderzoeksmaster van de opleiding Onderwijskunde. Onderzoekmaster bereiden je voor op een academische carrière als onderwijsweten...

© 2019 Intostudies
SMIT. Digitaal vakmanschap