Reviews

Reviews over de opleiding Fysiotherapie/Oefentherapie bij Mensen met Chronische Ziekten aan Hanzehogeschool Groningen

Wil jij Fysiotherapie/Oefentherapie bij Mensen met Chronische Ziekten studeren in Groningen? Onderstaand vind je reviews over de opleiding Fysiotherapie/Oefentherapie bij Mensen met Chronische Ziekten aan de Hanzehogeschool Groningen in Groningen. Ook staan er gemiddelde ratings van studenten over de opleiding Fysiotherapie/Oefentherapie bij Mensen met Chronische Ziekten en de Hanzehogeschool Groningen in het algemeen.

Studenten over Fysiotherapie/Oefentherapie bij Mensen met Chronische Ziekten

De reviews zijn geschreven door studenten die de opleiding Fysiotherapie/Oefentherapie bij Mensen met Chronische Ziekten studeren of hebben gestudeerd. Kijk wat zij van deze Hbo opleiding vinden zodat je deze informatie kunt gebruiken bij je studiekeuze.

Studeer je zelf de opleiding Fysiotherapie/Oefentherapie bij Mensen met Chronische Ziekten aan Hanzehogeschool Groningen? Review dan deze opleiding!

  • Onderwijsinstelling: Hanzehogeschool Groningen
  • Type opleiding: Hbo Master
  • Plaats: Groningen
  • Aantal reviews: 1

Review van Iris (20) uit warffum over Fysiotherapie/Oefentherapie bij Mensen met Chronische Ziekten aan Hanzehogeschool Groningen

  • 05-10-13

Ik ben nog niet klaar met mijn opleiding maar ik verwacht hierna een baan te krijgen als fysiotherapeut. Eventueel ga ik hierna nog een opleiding volgen zodat ik fysio kan worden bij verschillende soo...

© 2019 Intostudies
SMIT. Digitaal vakmanschap