Reviews

Reviews over de opleiding Onderwijskunde aan Universiteit Utrecht

Wil jij Onderwijskunde studeren in Utrecht? Onderstaand vind je reviews over de opleiding Onderwijskunde aan de Universiteit Utrecht in Utrecht. Ook staan er gemiddelde ratings van studenten over de opleiding Onderwijskunde en de Universiteit Utrecht in het algemeen.

Studenten over Onderwijskunde

De reviews zijn geschreven door studenten die de opleiding Onderwijskunde studeren of hebben gestudeerd. Kijk wat zij van deze Wo opleiding vinden zodat je deze informatie kunt gebruiken bij je studiekeuze.

Studeer je zelf de opleiding Onderwijskunde aan Universiteit Utrecht? Review dan deze opleiding!

  • Onderwijsinstelling: Universiteit Utrecht
  • Type opleiding: Wo Master
  • Plaats: Utrecht
  • Aantal reviews: 4

Review van anonieme reviewer over Onderwijskunde aan Universiteit Utrecht

  • 01-10-12

In de masteropleiding wordt in de eerste periode je inhoudelijke kennis met betrekking tot de drie onderwijskundige pijlers weer even aangescherpt en...

In de masteropleiding wordt in de eerste periode je inhoudelijke kennis met betrekking tot de drie onderwijskundige pijlers weer even aangescherpt en verder uitgediept. De master stoomt je verder klaar voor een beroepsuitoefening als onderwijskundig ontwerper, beoordelaar en adviseur in de sectoren bedrijfsopleidingen, beroepsonderwijs & volwasseneneducatie en regulier onderwijs. En het mooie is: je leert in principe om al deze beroepen uit te oefenen, maar je kunt er door de keuze van de verdiepingspapers, je scriptie en je stage er toch de draai aan geven die je zelf wilt. In de integratiecursus stippel je je eigen leertraject uit en leer je manieren om je beroepsoriƫntatie te verhogen en jezelf klaar te stomen voor de arbeidsmarkt.

Review van anonieme reviewer over Onderwijskunde aan Universiteit Utrecht

  • 07-11-12

Leren over leren. Dat houdt in, studie over het ontwerpen en implementeren van leermiddelen. Advies binnen verandertrajecten van bedrijven, beleidsvor...

Leren over leren. Dat houdt in, studie over het ontwerpen en implementeren van leermiddelen. Advies binnen verandertrajecten van bedrijven, beleidsvorming in het onderwijs, onderwijspsychologie, onderzoek over onderwijs, etc.

Review van anonieme reviewer over Onderwijskunde aan Universiteit Utrecht

  • 16-10-12

Vervolg op bacheloropleiding. Grootste thema's: educatief ontwerpen, assessment en competentieontwikkeling, onderwijskundig advies in organisaties. Th...

Vervolg op bacheloropleiding. Grootste thema's: educatief ontwerpen, assessment en competentieontwikkeling, onderwijskundig advies in organisaties. Theoretische master, maar door stage en onderzoek wel praktisch te maken.

Review van anonieme reviewer over Onderwijskunde aan Universiteit Utrecht

  • 14-10-12

Het gaat in principe over 'alles wat met onderwijs te maken heeft'. Dit is heel breed! In de master krijgen we daarom les in drie verschillende aspect...

Het gaat in principe over 'alles wat met onderwijs te maken heeft'. Dit is heel breed! In de master krijgen we daarom les in drie verschillende aspecten van onderwijs. Het ontwerpen van onderwijs (Educational Design and Implementation), het werken met competenties (Ontwikkeling en Assessments van Competenties) en het professionaliseren van bedrijven en instantie die bijvoorbeeld met veranderprocessen te maken krijgen (Proffesionalisering in de context)
© 2019 Intostudies
SMIT. Digitaal vakmanschap